Ulrik Munther del II

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD MACRO 1:2
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
 
Jag är typ världens sämsta på att blogga..usch. Andra veckan av skolan, och läxorna är i full gång och det är långa dagar i skolan. Hinner inte blogga ju, och har inte ens några bilder att lägga upp. Men imon är det fredag och sedan är det äntligen helg! Jag ska plugga lite spanska nu och sedan blir det att sova. Godnatt!

favorit i repris

Kamerautrustning: Nikon D3000 - AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6 G II ED
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Mathilda Råman
 
Tog denna bilden precis när jag hade fått min kamera, alltså 2010, och jag gillar den fortfarande lika mycket! Den ligger fortfarande som en favorit bland alla porträtt-bilder jag tagit! Skärpan på ögonen är så himla fin!

Karpathos del III

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Här är ännu fler bilder från Grekland, saknar det!

curly

Tänkte visa er en bild på hur det ser ut när jag lockar mitt hår, vilket jag faktiskt gör med en plattång :). Anledningen till varför jag gör det med en plattång är för att det går snabbare, och blir "lättare" lockar! Och man kan forma dom lite mer som man själv vill!

Emma Olsson

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Emma Olsson

Hade en tjejkväll för ett tag sedan nere på stranden, och fick en fin bild på Emma! Nu ska jag sova, blir en lång dag imorgon. Godnatt!

necklace

Köpte ett nytt halsband på Gina Tricot förra veckan för 129:-, älskar det! :)
Snart ska jag sova, så jag orkar skolan imon, kram! ♥

Ulrik Munther

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD MACRO 1:2
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)


Idag har jag och mina bästa tjejkompisar varit i Gnosjö och kollat på Ulrik Munthers konsert där. Jag tog med mig kameran och fick några fina bilder, är faktiskt väldigt nöjd med tanke på att det var väldigt dåligt ljus där inne. Annars idag så har jag spelat fotbollsmatch, det blev vinst med 1-0! Sedan har jag kollat lite annan fotboll och träffat min fina pojkvän! Just nu sitter jag här och har lite ångest över att sommarlovet faktiskt är slut imorgon och att skolan börjar på måndag..jag orkar inte verkligen inte. Nu börjar jag ju 8:an också, så vi får betyg nu. Jaja, nu får jag sluta tänka på det och sova istället. Kram på er! ♥

lilla John ♥

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Här är lite bilder på min minsta kusin John, min lilla ängel ♥

Skulle egentligen lagt upp detta inlägget igår, men det gick inte att ladda upp bilder så fick vänta tills idag!

stars in the sky

Inställningar: ISO 800 - f14 - slutartid 30"

Gick ut i gårkväll och gjorde ett försök till att fota stjärnorna, och jag blev faktiskt ganska nöjd! Fotade i manuellt läge och testade mig fram med inställningarna, och fick fram ett hyffsat resultat! Första bilder blev jag mest nöjd med, eftersom där fick jag med Karlavagnen. Nu ska jag sova, godnatt ♥

donut bun

Min syster gjorde en donut på mig innan, och det blev ju jättesnyggt! Jätteskönt och fint! Verkligen smart håruppsättning när man inte har en bra hårdag, vilket hände mig idag. Om ni inte vet hur man gör kan ni bara leta runt på youtube, så hittar ni kanske något smart sätt som passar just er!

american flag

stickad tröja - sisters | shorts - chelsea | mobilväska - ullared | skor - syrrans

här får ni dagens outfit! nu ska jag sova, godnatt ♥

inget att blogga om


Hejsan allihopa! Rubriken säger det mesta om min blogg just nu, jag har varken några bilder eller något att skriva om. Men jag får helt enkelt ut och fota någon dag nu, och så får ni gärna komma med tips om vad jag ska skriva om! Kom hem för ungefär en timme sedan från att först ha tränat och sedan ätit mat på Punch i Tylösand, gott var det! Nu ska jag nog ta och sova, är riktigt trött. Godnatt, och glöm inte att gärna skriva en kommentar vad ni tycker jag ska blogga om!

ESKILSCUPEN

God kväll! Eskilscupen började igår som säkert några av er vet, så vi har spelat matcher både igår och idag. Vi vann alla gruppspelsmatcher och vann därmed gruppen! Och tidigare idag spelade vi en match som vi vann, och därför gick vi då till A-slutspel! Helt grymt!! Vi vann ju Eskilscupen förra året, och vi satsar ju självklart på samma sak i år! Och vi har faktiskt med 2 lag denna gången, och för det andra laget går det faktiskt precis lika bra! Så imorgon ska vi upp och spela match 11.20, och det blir upp tidigt eftersom vi inte bor på skola i Helsingborg, utan vi kör dit/hem varje dag.
Här är lite bilder från båda dagarna som en förälder i vårt lag tagit!

JUSTIN BIEBER

Hej på er! Idag är vädret sådär konstigt, jättevarmt men helt molnigt. Om en liten stund ska jag iväg och träna fotboll, och imorgon blir det Eskilscupen i Helsingborg! Sista fotbollscupen i sommar, och jag är grymt taggad! Köpte mig förresten ett Justin Bieber-linne förra veckan på torget inne i stan, perfekt att ha på konserten nästa år! ;)