mellandagsrea

Som jag sa i något inlägg tidigare så fick jag med mig lite saker hem från mellandagsrean :) En tröja med nitar från Gina, armband från Gina, Värmeskydd från Kicks och en skitsnygg klocka från Ur&Penn! Klockan är jag helt klart nöjdast med, och den kostade bara 250:- eftersom det var halva priset! Hur nöjd som helst! :)

julklappar 2012

Tröja, väska, presentkort (hudvårdsbehandling, väla, gina tricot), concealer, halsband, bokstäver till mitt rum, ny lampa, nya scrapbooking-bokstäver, ansiktsrengöring, shampoo.
Ej med på bild: Spegel till mitt rum och ny säng som vi ska köpa snart.

Detta var alltså vad jag fick i julklapp och jag är väldigt nöjd! :) Fick även lite pengar som jag redan beställt en sak för, men det får ni se senare när den kommit hem till mig ;) Hoppas ni har haft en riktigt bra & mysig jul, för det har jag haft!

black & white

Godmorgon allihopa! Sitter just nu och kollar lite tv och åt nyss frukost. Igår var jag inne en stund i stan och kollade runt på mellandags-rean, riktigt kaos var det haha. Var inne på Gina Tricot i ungefär en timme, hemskt! Men fick iallafall med mig några plagg hem och bytte även en julklapp :)

juldagen

Här är en av mina julklappar som jag fick igår, bokstäver till mitt rum :) Satte upp dom ovanför sängen och satte även dit ett levande ljus, blev jättemysigt faktiskt! Tänkte fota alla mina julklappar imorgon när det är ljust ute, för hann inte det idag. Imorgon hade jag tänkt att åka in till stan vid halv 11 och kolla runt på rean, sedan vid 2 blir det lunch hemma hos farmor & farfar med släkten. Godnatt ♥

things that stop you dreaming

if you can’t get what you love,
you learn to love the things you’ve got.
If you can’t be what you want,
you learn to be the things you’re not.
If you can’t get what you need,
you learn to need the things that stop you dreaming.


Things that stop you dreaming - Passenger

23 december

Dagen före julafton, alltid lika mysig! Igår och idag har vi pyntat granen, bakat massa julgodis och jag "pyntade" även min klädhängare med en fin ljusslinga, haha. Ha en trevlig kväll allihopa :)

jullov

Idag fick vi äntligen jullov!! Så jäkla skönt o äntligen få ledigt och komma bort från allt som har med skola att göra. Började skolan 9.30 och då hade alla lärarna & rektorerna sina tal och sådant, sedan fick vi våra betyg. Och jag är faktiskt väldigt nöjd, 9st C, 2st B och 1 E :) Efter det slutade vi runt halv 11, och då gick jag in till stan med mina kompisar och sedan åkte jag och nina hem till henne ett tag. Tränade även innan, äntligen säger jag bara. Har ju varit förkyld och sådant så har inte tränat på en vecka, men idag kände jag mig tillräckligt frisk för att kunna träna! Nu sitter jag och nina här på mitt rum och njuter av lovet, haha. Förresten, undra om Jorden verkligen går under idag? Haha jag vet faktiskt inte riktigt vad jag tror, men lite rädd är man väl kanske ;)

frozen

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Lite bilder jag tog nu i veckan när det var så himla kallt ute! Men idag har det regnat så den mesta snön har blivit till jobbig slask :(

happy

Alla prov/inlämningar/läxor klara för detta året, fredag imorgon och lov om en vecka. Allting blir bara bättre och bättre! :) Det enda negativa just nu är att det är så sjukt kallt ute, man fryser ju nästan till is. Usch. Jaja, man överlever väl ;) Jag tror jag faktiskt ska sova nu, för mår inte så bra, halsont och hosta :( godnatt!

tacos-kväll

Kom hem för ungefär en timme sedan från vår tacos-kväll som vi hade med fotbollen idag. Vi var uppe på Regementet här i halmstad, och hade det jättemysigt med god mat och möte och sådant! Imorgon har jag matteprov, så har pluggat en del idag och får väl hoppas på att det går bra. Det sista provet denna terminen, så nu blir det bara att ta det lungt sista veckan! Så jäkla skönt att allt det jobbiga är slut nu! Känner att jag nästan håller på att bli sjuk nu..helt torr i halsen och hostar :( Jaja, ska sova nu så jag orkar med matteprovet imorgon. Godnatt!
 

sunday

- you were given this life because you are strong enough to live it.

snö

Hejsan! Idag har det snöat riktigt ordentligt här i Halmstad, hela dagen faktiskt. Och det snöar fortfarande, haha. Jag älskar snön, visst den kan vara lite jobbig ibland. Speciellt när folk kastar snöbollar och man blir mulad, men annars så gillar jag faktiskt snön riktigt mycket! :) Bilderna ovan, var jag och fotade ute innan när det var mörkt. Ser nästan lite läskigt ut när man inte ser mitt ansikte på andra bilden, haha.

första advent

Första advent idag, som nog alla vet. Har haft en fullpackad dag med mycket att göra, haha. Först var jag i kyrkan vid 10 och satt där i ungefär 2 timmar. Ska ju gå sommarkonfirmation till sommaren så vi träffades för första gången idag. Sedan hade jag fotbollsträning, och sedan var det direkt hem och plugga. Vid klockan 5 åkte jag in till julskyltningen med bästisar, och frös bokstavligt talat ihjäl. Gick runt med alldeles för lite kläder i 2 timmar i 9 minusgrader, fyfan det värsta jag gjort på länge. Jaja, imorgon är det skola så ska nog sova nu. Kram :)
 

tips: ansiktskräm

Tänkte tipsa om en ansiktskräm som jag använt ett tag nu, och som är väldigt bra. Den återfuktar huden väldigt bra och gör huden matt! Det passar väldigt bra för min hud :) Finns att köpa på bl.a. Maxi, Ullared och apotek och sådant ;) Nu ska jag sova, för imorgon blir det en tidig morgon i kyrkan, ska på möte inför konfirmationen redan vid 10. Direkt efter har jag träning och sedan blir det plugg i några timmar, och på kvällen ska jag in till julskyltningen och kolla lite. Godnatt ♥