FOTO


För några dagar sedan fick jag hem fototidningen FOTO! Fick ju en prenumeration i julklapp på denna tidningen av mamma & pappa. Den är jättebra & det finns många tips! Jag rekomenderar den verkligen till er som älskar att fota!

Förresten, jag såg för en stund sedan att det redan var 54 som gillat min facebook sida! Så himla glad jag blir! ♥ Men ni får nog vänta en vecka iallfall innan någon tävling kommer upp, men håll utskik!

tips - living proof


Jag tänkte tipsa er om en hårprodukt som jag använder ibland!

Living proof är ett spray man sprayar i håret, antingen när håret är torrt eller blött. Jag köpte den i USA i somras på Sephora, för ungefär 150-200 kr tror jag. Den finns säkert att köpa på internet! Sprayet funkar ganska bra på mig :) Det gör att håret blir en aning plattare. Jag tar det mest i mitt babyhår/min lugg, men sprayar även lite i resten av håret. Det jag ångrar är att jag köpte en så liten flaska, hade gärna haft en dubbelt så större!

Tänkte bara tipsa er om en produkt jag använder, hoppas ni gillade inlägget! Kram på er ♥

gilla min blogg på facebook!


Klicka på bilden eller HÄR för att gilla min blogg på facebook! När över 50 har gillat så kanske det kommer upp en tävling på bloggen! Så GILLA GILLA GILLA nu om ni vill ha en tävling! :)

tacos


Har precis ätit lite middag, tacos blev det denna gången! Jag tröttnar aldrig på det, hehe :)
Kram på er sålänge!

half baked


Sitter just nu och mumsar på min goda Ben & Jerry's!
Jag har seriöst vart sämst på att blogga på nu på senaste tiden. Men jag har haft ganska mycket med skolan och helt enkelt inte orkat ta tag i bloggen. Jag har inte haft något att blogga om heller, inga bilder att visa. Och om man inte har några bilder heller blir det bara onödiga & tråkiga inlägg, som inte alls blir intressanta. Det är mörkt både när jag går till skolan och när jag kommer hem. Så det finns knappt tillfällen att hinna fota. Men jag ska försöka ta tag i allt snart, när jag får tid och orkar. Men imorgonbitti ska jag upp och springa, så måste nog gå och lägga mig nu. Om jag ska orka gå upp imon!

Godnatt på er! ♥

snow


Nu har äntligen första snön kommit till Halmstad! Så himla glad, har väntat såååå länge nu! Hoppas det bara fortsätter snöa nu i några dagar till! Nu ska jag sova, godnatt! ♥

greece 2010


photographs & editing by me [mimi]

things


Detta hade trillat i brevlådan idag, en ny skärm och en ny sådan ljudknapp! Så i helgen ska jag & pappa försöka fixa mobilen :) godnatt!

hallonsmoothie


Till mellanmål idag fick det bli en hallonsmoothie, supergott! ♥
Nu ska jag iväg och träna handboll, tränar till klockan 9 så hinner inte blogga efter det. Vi hörs imorgon!

someday


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G Foto: Mimi Aronsson (jag)

Justin Biebers parfym Someday, som jag fick i julklapp. Älskar den!

fotbollscup

Hej på er! Jag sitter i bilen nu påväg hem från Växjö. Och som ni har märkt så har det inte varit någon uppdatering sedan i fredags. För vid klockan 3 i fredags blev jag hämtad för att åka iväg till Växjö, mitt fotbollslag hade blivit inbjudna till en fotbollscup där med Sveriges 8 bästa lag. Så jag har spelat fotboll både lördag och söndag och bott på hotell. Riktigt kul helg! Mitt lag kom på 3:e plats, alltså är vi 3:a bäst i Sverige! Helt grymt häftigt tycker jag! Men nu har jag jätteont i kroppen och är helt utsliten. Så jag kommer nog somna tidigt ikväll ;) vi hörs senare eller imon! Kram på er!

Här nedan är en bild på mig och mina kompisar när vi åt middag på en arena i Växjö :)


iPhone 3GS


För några dagar sedan fick jag min kusins gamla iPhone 3GS! Ja, som ni ser är det ju en spricka i skärmen. Men det var så när jag fick den, så vi ska försöka laga det :) Är så sjukt glad, hehe! Kram på er ♥