Nu hade det verkligen inte suttit fel med sommar och värme!

from last week

På fredagen förra veckan, alltså på sportlovet, var jag och Mathilda på Väla. Jag hade presentkort där som jag fick i julklapp, jag kunde alltså använda presentkortet i vilken affär jag ville inne på Väla. Väldigt smart tycker jag :) Hittade lite fina vår & sommarkläder, speciellt ett par skitsnygga shorts!

Top med volang från Bik Bok, 299:-

Tunn stickad tröja från Gina Tricot, 199:-

Shorts från Bik Bok, 299:-

Skinnjacka från Zara, 559:-

Skal till mobilen från Teknikmagasinet, 100:- & Ansiktsrengöring från The Body Shop, 234:-

ett nytt försök

Helt ny design fixad och nu hoppas jag på att jag ska kunna komma tillbaka till bloggandet som vanligt! Varit ifrån bloggen väldigt länge och under tiden har det varit väldigt mycket med skolan, jag har varit på skidsemester och sedan har vi haft sportlov. Jag har även fått en ny mobil så nu hoppas jag på att kunna blogga mer från mobilen, för att hålla uppdateringen igång.

Idag har jag varit hemma från skolan, hade ont i huvudet och halsen när jag vaknade så kände att det var bäst att stanna hemma så jag blev lite bättre. Men nu ska jag sova och hoppas på att kunna gå till skolan imorgon!

sunny day

Befinner mig just nu i Fjätervålen på skidsemester! Bor i mysig stuga med petters familj och vi har gångavstånd till backen, vilket är jätteskönt! Vi kom hit i söndags och har åkt skidor och snowboard varje dag. Det är ganska litet här, så finns endast en ankarelift som går upp till toppen. Men det är långa och bra backar som är jättesköna att åka ner för! ;) Imorse var det jättefint med solen som lyste genom träden utanför stugan, så gick ut och fotade lite fina bilder. Blev faktiskt jättenöjd, ljuset blev väldigt fint! :) På söndag åker vi hem igen, så jag bloggar väl mer när vi kommit hem. Kram på er! ♥