väska

Var inne i stan innan och köpte denna väskan inne på H&M, behövde en ny & lite större så denna var perfekt. Hade kollat på den på nätet innan men var osäker på att beställa hem den för att jag inte visste hur stor den var, men som tur var så fanns den kvar i stan! Och det var ganska bra pris också, 249 kr :)
 

godkväll

Två egopics från tidigare idag.
 
Godkväll på er, beställde nyss hem en vit snygg kavaj från Vero Modas hemsida. Hihi hoppas bara den passar! Idag har jag inte gjort så mycket, har bara varit iväg med mamma o pappa och åkt med när dom provkörde ny bil. Trevligt trevligt. Har inte så mycket mer att skriva för tillfället så vi hörs imorgon, natti.

answers

Hade ju lovat att svara på frågorna jag hade fått för ett tag sedan, så tänkte bara svara snabbt på dom nu!
 
 
• Fick en fråga om vart tröjan i Detta inlägget kom ifrån, och den kommer från Vila.
 
• Och skalet som var med på bilderna i Detta inlägget är köpt på Teknikmagasinet.
 
Fick även en fråga om jag kunde ge lite tips på hur jag fotar mina självporträtt, men tänkte ta det i ett separat inlägg och visa inställningar och sådant!

summer

Lite bilder på fina kusinerna från igår när vi var i Båstad!
Var ju alltså i Båstad nästan hela dagen och hade det mysigt med släkten. Vi gick runt lite i stan, åt go lunch på golfklubben, var på stranden en stund och sedan köpte vi glass! Kom hem vid halv 6 och sedan vid 7 cyklade jag och mamma ut till Tylösand med några kompisar och satt i sanddynorna och lyssnade på Petra Marklund. Riktigt bra var det faktiskt, dock lite kallt att sitta där när solen gick ner.
 
Idag gick jag upp tidigt för att åka till stranden med Jennifer, men det blev det inget av eftersom det var molnigt när jag vaknade. Så drog till laxacupen vid 1 och kollade runt lite där, och nu på kvällen var det födelsedagsfirade hos mina kusiner. Imorgon hade jag tänkt att åka till laxacupen igen och kolla lite, har inte så mycket mer planerat än det. Men vi hörs imon, godnatt!

Michael Kors

Hej på er! Var väldigt längesen jag bloggade nu, men har ju varit på Gothia Cup så därför jag inte har bloggat. I förrår firade jag min konfirmation i efterhand med mina kusiner, för de var bortresta när jag konfirmerade mig. Och då fick jag en Michael Kors plånbok!! Blev helt överlycklig!! ♥ Fick egentligen den i en blå/lila färg, men tyckte att denna beiga var mer min stil, så bytte den i stan igår.
 
Imorgon ska jag till Båstad på förmiddagen med släkten och äta lunch på golfklubben där och ha det lite mysigt! Sedan på kvällen blir det att åka ut till Solgården och lyssna på Petra Marklund, det blir nog trevligt! Hade tänkt att lägga upp massa bilder imorgon från Gothia, får se om jag hinner med det. Men ska sova nu, godnatt!

Gothia Cup

Bilder från förra årets Gothia
 
Idag är det äntligen dags för att åka till Gothia Cup i Göteborg, åhh vad jag har längtat!! Ska bli så grymt jäkla roligt! Vet inte riktigt vilken dag vi kommer hem, men skulle gissa på antingen fredag eller lördag. Bloggen antagligen stå tom fram tills dess, men om jag har tid och ork lägger jag kanske upp något inlägg och berättar hur det gått för oss eller något sånt.
 
Såg nyss att jag fått massa frågor i kommentarer, men jag tar mig tid att svara på dom när jag kommer hem från Gothia! Nu måste jag fortsätta packa ner det sista, sedan blir det att äta lunch hos mormor och morfar för att fira morfar, sen åker jag direkt till samlingen för att sedan åka upp mot Göteborg! Ni får ha det så bra sålänge tills vi hörs nästa gång, kram på er! ♥

dagens

Här får ni en bild på dagens outfit! Ska alldeles strax ta bussen in till stan för att träffa moa, men vi hörs senare. Puss!


black & white

 
Tröja lånad av syster, shorts som är gamla & avklippta, klocka från Ur&Penn, amrband från Rockstyle, Thomas Sabo & USA, plånbok från Lindex, solglasögon från H&M och halsband från Johan Jobring (konfapresent!).
 
Började dagen med att sola med Nina i 3 timmar och brände mig lite haha, sedan drog jag in till stan och köpte plånboksfodral till mobilen, och sedan åkte familjen hem till farmor och farfar för att fira farfar som fyllde år. Idag är det bara 2 dagar tills vi åker till Gothia med laget, längtar som satan!! Var så jäkla roligt förra året, så hoppas på att få det lika bra nu med!

kamerainställningar

Fick en fråga i en kommentar om vilka inställningar jag hade på min kamera för att få med vattenrörelserna på vattenbilden på mig och Jennifer som jag la upp igår. Tog snabba mobilbilder på kameran för att visa enklare för er!
 
Först hade jag kameran inställd på "A", alltså "Bländarstyrd automatik" som jag nästan alltid har när jag fotar. Sedan ställdes slutartiden in automatiskt och hamnade på 1/4000. Bländaren hade jag ställt in på det lägsta, alltså 1.8, eftersom jag fotade med mitt 50mm objektiv som oftast sitter på kameran. Sedan ställde jag in ISO:n 100.
 
Detta var de inställningarna jag hade och hoppas ni förstod allt och att du som undrade fick svar på din fråga! :)

splash

En härlig bild från idag när jag och Jennifer hade lite vattenrkrig i det varma vädret, haha! :)
 
Jennifer sov hos mig inatt och idag när vi vaknade runt 12 var det underbart väder ute! Så idag har vi solat och haft vattenkrig haha, tränade även mellan halv 8 till 9 innan. Sitter just nu och bloggar från min nya dator som jag fick i konfirmationspresent av mamma och pappa, eftersom min förra var skitdålig haha. Så denna är verkligen mycket snabbare än min förra ;)
Men ska nog sova nu, vi hörs imorgon! Godnatt ♥

konfirmerad †

två bilder från i lördags då jag konfirmerade mig!
 
Konfirmerade mig alltså i lördags, var faktiskt en riktigt fin gudstjänst som vi konfirmander för det mesta höll i. Kommer verkligen sakna vår fina grupp! Efter konfirmationen kom släkten+vänner hem till oss och fikade, fick även massa fina presenter! En hel del fina smycken, pengar & en dator, blev verkligen jättenöjd!
 
Flera dagar på rad nu har det varit riktigt fint strandväder! Har varit i Tylösand med fina vänner och haft det jättemysigt. Om vädret är likadant imorgon blir det stranden då med, men tror tyvärr att det skulle bli ganska molnigt :( Nu ska jag sova, för ska upp tidigt imorgon och kolla på fotbollsmatch på elitflicklägret. Godnatt!
 

fredag

Idag var sista träffen med konfagruppen innan konfirmationen som är imorgon, känns så himla skönt att jag äntligen ska konfirmera mig! Dessa 3 veckorna med konfagruppen blev mycket roligare än vad jag hade tänkt mig och det gick ganska fort oxå, men kommer faktiskt sakna vår grymma grupp :( Men ska ändå bli skönt att få sovmorgon nu på dagarna, och slippa gå upp 07.20 varje morgon!
 
Om en stund kommer Vilma hit så ska hon sova här inatt, för vi ska fixa oss tillsammans innan konfan imorgon. Hade tänkt locka mitt hår, men slänger nog upp en bild imorgon innan vi åker till kyrkan om jag hinner! :)
 

feelings

 

run

Började dagen med konfa 9-12 som vanligt, åkte sedan hem och fixade lunch och fixade till mig lite för att sedan träffa Matilda. Hon kom hit och sedan gick vi ner till skogen och stranden och fotade, blev massa fina bilder! Vi gick även och köpte glass och sedan kollade lite på en fotbollsträning. Sedan drog jag hem för att springa en runda, det började även ösregna när jag var påväg hem tillbaka, och det var faktiskt riktigt skönt haha! Men nu ska jag ta och sova eftersom jag har konfa imorgon med, godnatt!

L O V E