Jack Daniels

linne - köpt i London byxor - gina tricot kofta - gina tricot 
 

Snabb bild från i morse på dagens outfit. Slutade skolan vid halv 3, och stack sedan in till stan med bästis en sväng. Bokade klipptid på vägen hem, hade tänkt att slinga i lite ljusa slingor samtidigt, för att dölja min fula utväxt lite haha. Och sedan kommer jag vilja ha tillbaka mitt riktiga blonda hår till sommaren så börjar med att ljusa till det lite nu :) Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan fixa mig, sedan blir det att träffa min fina pojkvän ikväll! Kram på er :)

Melissa & Zelda

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
Lite bilder på Melissa och Zelda tillsammans, så himla söta!
 Pluggat hela eftermiddagen och nu ska jag fortsätta plugga lite till innan jag ska sova, mycket med skolan denna veckan men man överlever. Kram på er!

Zelda

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
 
Igår var jag ute och fotade Melissa och hennes bebis Zelda, så här är lite bilder på lilla Zelda :) Åh vad söt hon var!

stars

byxor gina tricot | skärp bikbok | t-shirt gina tricot
 
En enkel outfitbild för idag, har haft studiedag idag, som jag sa igår. Käkade lunch inne i stan med några vänner, sedan vad jag med bästis och nu på kvällen tränade jag fotboll. Imorgon är det fredag och sen helg, så himla skönt! Nu ska jag sova, godnatt ♥

wednesday

Skolan idag var faktiskt ganska bra, har haft ungefär 2,5 lektion idag istället för 6 stycken! På mattelektionen gick brandlarmet på skolan, och denna gången var det ingen vanlig övning, men det hade blivit något fel i ett fläktrum eller något sådant så det brann aldrig på riktigt. Slutade sen redan vid 1, och imorgon är det studiedag, så jävla skönt! Blev riktigt besviken idag när jag fick reda på att jag skulle till kyrkan redan vid halv 5, för att sedan spendera resten av eftermiddagen/kvällen där fram tills 8. Haha hade verkligen ingen ork att gå dit idag, men jag överlevde iallafall ;)


forever and always

Måndagen idag var lika seg som vanligt, och jag var hur trött som helst och på dåligt humör. Tråkiga långsamma lektioner och jag kände mig allmänt borta i huvudet haha. Kom hem efter skolan och kollade OTH, sedan tränade jag fotboll i 1,5 timme, det behövde jag verkligen för att vakna till lite. Nu ska jag sova hade jag tänkt, hörs imon.
 

overthinking

worry is a total waste of time. it doesn't change anything, all it does is steal your joy and keep you very busy doing nothing. so stop worry about things. ✝

bra dag

Sov hos kusinerna inatt, alltid lika trevligt :) På förmiddagen gick vi ut och fotade lite, blev så himla fint med solljuset! Åkte sedan hem på eftermiddagen och bara tog det lungt, sedan kom bästis så kollade vi lite på melodifestivalen. Och rätt låt vann ju faktiskt! ;) Nu ska jag sova, är riktigt trött, hörs imon :)

onsdag

Hej allihopa, bloggar från mobilen nu för har inte tid att sitta vid datorn ikväll. Sitter just nu och pluggar spanska, skriver ett arbete om en ö. 


Idag har vi inte haft några vanliga lektioner i skolan, vilket var jätteskönt! Anledningen till det var för att först var vi på ungdomsmottagningen hela förmiddagen, sedan kom det lite folk från någon förening och snackade i drygt en timme, så slutade redan vid 2 när vi egentligen skulle slutat vid 3. Så dagen har varit väldigt lugn och kort :) Men nu måste jag fortsätta plugga, kram!

 

 


vårväder

En bild mamma tog på mig ute i det fina vårvädret vi hade här i Halmstad idag, riktigt skönt! Nu ska jag träna, kram!

hur dom än försöker ta oss ner på jorden

Idag har varit en bra och kort dag, ovanligt för måndagar faktiskt haha. Var och spelade handboll med skollaget från klockan 9 imorse fram till klockan halv 1, då vi fick sluta. Och åkte sedan hem och duschade och tog det bara lungt. Men nu ska jag faktiskt sova, är helt slut i kroppen! Godnatt ♥

frukost

Började dagen med en riktigt god frukost, det behövdes verkligen! Igår eftermiddag/kväll var vi i Hestra med skolan, hade med egna brädan så slapp allt kaos i skiduthyrningen haha. Och vi hade verkligen jätteroligt! Idag blir det att träffa Nina en stund och sedan ikväll blir det 3 månaders försenade julklappar & födelsedagspresenter med tjejerna. Nu måste jag gå och fixa mig, vi hörs!