wings

Outfit från i torsdags, skulle egentligen lagts upp då men hade inte tid att blogga. Tröja från Missäy och jeans från Gina Tricot. Idag har jag spelat fotbollsmatch mot Hylte, det blev 1-1. Orättvis match var det, domaren var verkligen den värsta hemmadomaren någonsin haha. Jaja, vi fick iallafall 1 poäng med oss hem.

Imorgon ska jag träffa några kompisar och sedan måste jag packa, eftersom jag åker till Grekland natten mellan lördag och söndag. Men nu måste jag sova, är hur trött som helst! Godnatt :)

paket

Detta var vad jag fick hem i paketet igår! Ett par skitsnygga loafers från NLY Trend, men som jag beställde från members.com. För er som inte vet vad members.com är, så är det en hemsida där man måste vara medlem på och sedan får man vissa varor till ett riktigt bra och billigt pris. På nelly.com kostar dessa skorna 399kr, men på members.com fick jag dom för endast 159kr!

Innan jag beställde hem skorna läste jag runt lite på nätet om hemsidan, och det var ganska många som skrivit att de inte fått hem sina saker därifrån. Så jag var lite nervös när jag beställde skorna om jag skulle ta risken att beställa ändå, men som sagt så fick jag ju hem skorna och är supernöjd! :)

white

Detta inlägget skulle egentligen kommit upp igår, men vårt internet slutade fungera när jag satt vid datorn och skulle blogga. Spelade iallafall match igår, vinst på bortaplan mot OIS med 4-0! Vi spelade riktigt bra och nu känns det riktigt skönt eftersom vi vunnit båda våra två första seriematcher denna säsongen!

Idag efter skolan var jag på en hudvårdssalong och färgade ögonfransarna mörkare. Har inte använt mascara på ett bra tag för det bara klumpar sig och blir fult på mig, så ville färga dom och nu ser det nästan ut som jag har mascara hela tiden :) När jag kom hem hade det kommit ett paket i brevlådan till mig, men vad som låg i får ni se imorgon! Ha en fortsatt bra kväll allihopa!

pink

Var inne en runda i stan idag och hittade denna fina bikinin! Underdelen hittade jag på H&M för 79kr, och överdelen på cubus för 79kr. Eftersom jag antagligen ska till Grekland nästa lördag så ville jag hitta en ny bikini tills dess :) Nu ska jag ha myskväll med min fina bella, vi hörs imorgon!

things will get better

don't give up just because things are hard ♡

Har inte så mycket att skriva just nu, bloggar mer imorgon. Godnatt allihopa ♥

trettiosju dagar

Haft en riktigt kort och skön skoldag idag, slutade redan vid 12. Så himla skönt med ett "mini-lov" nu, det behövs verkligen. Åkte hem efter skolan och gjorde lunch och har sedan bara legat och slappat framför tven resten av dagen. Riktigt skönt, haha :) Och idag är det faktiskt bara 37 dagar kvar tills sommarlovet, alltså lite drygt en månad kvar, åh vad jag längtar!
 
Imorgon ska jag träffa en kompis & sen köra lite egenträning hade jag tänkt. En löprunda och lite benstyrka tror jag det blir. Men vi hörs mer imorgon, godnatt!

sunny

byxor - missäy | tröja - vila | jeansjacka - h&m | skor - converse
 
Här har ni dagens outfit, otroligt skönt & varmt väder idag! Fast det blev dock väldigt varmt med svarta byxor i solen haha :(
Nu ska jag sova, godnatt!

shoppingen från idag

blus - chelsea | t-shirt med vingar på ryggen - missäy | byxor - missäy

Köpte dessa plaggen i Göteborg idag, haha märkte nu att det bara var svarta plagg jag köpte. Men det passar ju bra till allt ;) Nu ska jag duscha & sedan blir det att sova, eftersom jag ska upp tidigt imorgon för att gå på gudstjänst och sedan vidare till Liseberg med konfan. Tror dock att jag inte hinner blogga imorgon, så vi hörs på måndag. Godnatt!

göteborg

Godmorgon! Idag ska jag, min syster och mamma till göteborg för att kolla på avslutningsklänning/konfirmationklänning och shoppa lite. Hoppas bara det är bra väder hela dagen :) Imorgon ska jag faktiskt till Göteborg igen, men med konfirmationen till Liseberg! Ska bli riktigt roligt faktiskt! Men vi hörs kanske senare, kram på er ♥