sunday

Inte på flera dagar, anledningen till det är för att jag varit sjuk hela helgen. Har egentligen inget att skriva om just nu, har inga bilder att blogga med och då blir det inte kul att blogga alls. Men ska försöka ge mig ut o fota nu i veckan! Just nu sitter jag i soffan och kollade på sista avsnittet av Bron, den serien är så jäkla bra!! Jaja, ska sova nu, godnatt!

jag går inte isär när jag går med dig

världens bästa vän ♡♡♡


wishlist for christmas

wishlist for christmas
Ungefär detta önskar jag mig i julklapp detta året, kommer säkert hinna komma på massa fler saker innan julafton haha..

sämst på att blogga

Inte bloggat på flera dagar, men har varit i Gnosjö på kick off med fotbollen fredag-söndag. 
Och direkt när jag kom hem åkte jag till farmor och farfar och sov där för att mamma och pappa var i Berlin. 

Igår gick jag i skolan till 3, sedan åkte jag direkt till sjukgymnasten och efter det pluggade jag hos farmor och farfar.
På kvällen åkte jag hem och då kom äntligen mamma och pappa hem, de hade även köpt en tröja till mig som jag kan visa imon!

Idag efter skolan fikade jag med mamma på EH, supermysigt. Sedan pluggade jag och cyklade till fotbollsträningen och kollade på den. Kändes otroligt skönt att kunna cykla igen efter operationen!! Men nu ska jag sova, godnatt!

onsdag // outfit

Vet att jag bloggat SÄMST under denna veckan, men har inte haft någon ork eller några bilder. Har ju gått på kryckorna sen i fredags, och foten har varit väldigt svullen så har haft joggingbyxor varje eftersom jag inte kunnat ha jeans.
Så det är därför jag inte lagt upp några outfit-bilder. Men idag fick jag äntligen på mig mina jeans, wihooo.
Kan nästan gå helt på foten nu, så kanske skippar kryckorna imorgon, får se! Är så jäkla trött på dom nu, uuuusch. Får så ont i händerna och vill egentligen bara kasta iväg kryckorna haha...
 
Idag efter skolan har jag bara tagit det lugnt UTAN något plugg, fyfasen vad skönt. Hade prov idag i skolan så har pluggat under helgen, i måndags och igår, så skönt att vara lite ledig från det nu. Provet gick förhoppningsvis bra, vi fick även tillbaka våra 2 NO-prov idag som vi gjorde innan lovet. Och jag är riktigt nöjd!! Tror jag fick B på båda om jag tyder bedömningen rätt som vi fick, riktigt gött.
 
Jaja, ska inte skriva mer nu för detta blev ett jättelångt inlägg haha. Ska nog faktiskt sova nu för ska till sjukgymnasten med min fot imorgon 07.30, bläää vad tidigt. God natt!

underbara vänner

Jag har så underbara vänner som får mig att må så himla bra, ååh hade inte klarat mig utan er. Igår efter operationen kom först tilda, emma, clara och lina med fika och vi hade det jättemysigt. Sedan på kvällen kom jennifer och wilma hit med blommor, choklad och ett gulligt kort, så himla snällt!! Blev så himla glad, både för fikan och presenterna. VÄRLDENS BÄSTA ÄR NI!!

smärta

Operationen igår gick bra, doktorn såg att mitt ledband på både insidan och utsidan av foten var trasiga. Så han fixade ihop det och operationen tog cirka en timma. Jag låg sedan på uppvaket i någon timme och åkte sedan hem vid kvart i 2. Min operation var dock flyttad, för det kom in en akutoperation före. Så fick vänta i 3 timmar ungefär innan det blev min tur, blev rätt uttråkad under den tiden haha. Men igår när jag kom hem hade jag inte så ont i foten eftersom bedövningen fortfarande var kvar, så mina underbara vänner kom och träffade mig och fick mig på bra humör. Men idag när jag vaknade hade jag lite ont i foten, och innan för någon timme sen låg jag i soffan och grät av smärta haha :( Jaja, har tagit värktabletter så det blir nog bättre snart! Och snart kan jag äntligen vara tillbaka på planen!!


operation imorgon!!

Några bilder från Gothia i somras då jag skadade mig

Imorgonbitti ska jag ÄNTLIGEN operera min fot!!! Som jag väntat på att få den fixad, och nu äntligen ska den bli det. Åhh ska bli så skönt att om ett tag kunna vara tillbaka på fotbollsplanen och göra det jag älskar mest. Vi ska vara uppe på sjukhuset imorgon klockan 07.15, sedan ska vi bara vänta på operation. Men skriver mer imorgon efter operationen om jag orkar, annars hörs vi på lördag! Kram på er! ♥

new in

kofta: 299:- på gina tricot
träningströja: 299:- på team sportia

alla helgons dag

Igårkväll var jag och tjejerna på kyrkogården och tände lite ljus och gick till minnesstunden. Det var så himla fint med alla ljusen överallt!
 
Idag började jag dagen med att träna lite, testade att springa med min fot och det gick faktiskt bra! Efter träningen åkte jag och mamma ut till team sportia och jag köpte en träningströja, kan lägga upp bild på den senare. Sedan träffade jag Jennifer och vi var ute och gick i en timme, mysigt var det! Sen stack jag till TK och tränade ett core-pass och gjorde mina övningar.

ansiktsprodukter

Båda produkterna är köpta på PÅ hud & hår här i Halmstad, rengöringen kostar 450kr och ansiktskrämen 265kr.
 
Igår vad jag och gjorde en ansiktsbehandling och rengjorde huden på , köpte även dessa produkterna och ska testa om dom är bra. Dom kostade ganska mycket så hoppas verkligen dom är värda priset!
 
Nu ska jag fixa mig och sedan in till stan en sväng med cissi, dock ösregnar det just nu så vill ju helst inte ens gå ut haha. Jaja, hoppas det lugnar sig snart! Men vi hörs senare.