Q/A

Q: Vad heter hårfärgen du färgade med? Och märke osv? Vill du ta fram bild på det? Är det permanent färg eller toning? Jättefint verkligen! :)
 
Q: Färga du ditt hår hemma eller hos en frisör? Om du gjorde det hemma vilken färg/kartong använde du? :)
 
A: När jag färgar mitt hår gör jag det hemma, med en toning från L'oréal. Oftast använder jag färgen "500 light brown", fast namnet stämmer inte riktigt in på resultatet för färgen blir mörkbrun.
Egentligen ville jag färga håret med en lite rödare ton, som jag gjorde förra året. Men det vågade jag inte denna gången eftersom jag blonderat håret väldigt många gånger denna sommaren, så om jag hade färgat med en lite röd ton kanske det har blivit heeelt fel färg haha. Men ska vänta ett tag och sedan göra det tror jag!

tacosmys

Tacosmys ikväll med bästa moa och bianca, vi ska snart dra ut och kanske träffa lite kompisar. Har inget mer att skriva så vi hörs imorgon! ♥

bättre bilder på håret

Här är lite bättre bilder på håret, dock ser det helt fläckigt ut på första bilden?!? Jaja, trivs i alla fall mycket bättre i mörkt hår nu på hösten. Men nu ska jag sticka in till stan och möta upp moa och bianca, vi hörs sen!

mörkhårig

Färgade håret brunt i söndags, fast har dock bara dåliga mobilbilder just nu på resultatet. Men ska se om jag kan ta lite bättre bilder imorgon med kameran! Har inte uppdaterat på några dagar nu så tänkte bara berätta lite om vad jag har gjort!
 
Söndags: Tränade med fotbollslaget på sjukhusets rehabilitering, vi gjorde vattengympa och ett träningspass inomhus. Efter det färgade mamma håret på mig, jag blev sjukt nöjd!! Sedan bakade jag muffins och var hemma hela kvällen och rensade på mitt rum. Var ju på Ikea på lördagen och köpte låga skåp som jag ska ha ståendes på mitt rum, ska även sätta in ett nytt skrivbord. Så då rensade jag allt som låg i min gamla byrå och skrivbord.
 
Måndags: Var med min kusin hos mormor och morfar nästan hela dagen, sedan när jag kom hem fortsatte jag fixa lite på mitt rum och jag och pappa satte in de nya skåpen. Skitsnyggt blev det!! Kan visa bild en annan dag när allt är klart!
 
Idag: Klockan 12 var jag och Hannah på tk och tränade spinning/cxworkx, fyfaaan vad jobbigt det var!! Sedan åkte jag hem och fixade lunch och vid halv 4 kom Adel, Han var här i några timmar och efter det har jag inte gjort så mycket.
 
Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon! God natt ♥

I'm done trying

"one day you screaming you love me loud, and the next day you're so cold.
one day you're here, one day you're there.
one day you care, you're so unfair."

dagens

tröja lyle & scott // skjorta h&m // byxor vila // klocka ur&penn // armband thomas sabo // väska mk

morgonträning

min goda frukost jag åt efter träningen!

Gick upp vid 8 och käkade lite frukost, drog sedan till tk och gjorde mina övningar och cyklade lite. Var där inte så länge idag, för idag ska jag, mamma & pappa till Helsingborg och kolla tennis och åka till Ikea en sväng. Jag ska kolla på en låg byrå och ett nytt skrivbord till mitt rum hade jag tänkt. Men vi hörs senare, lägger upp dagens outfit ikväll.


fredag // outfit

tröja gina tricot // byxor vila // skärp scorpion // johnny bulls

höstlov

Äntligen höstlov!!! Fasen vad jag väntat länge på detta. Tillbringar denna fredagen med kevin, vi ska käka thai mat ikväll hihi. Ni får ha det bra, jag lägger upp dagens outfit lite senare :)
 

thursday

Har faktiskt varit en ganska bra dag idag, gick i skolan till halv 3 ungefär. Hade idrott sista lektionen, vi hade styrketräning och det var faktiskt riktigt jobbigt!! Efter skolan åkte jag hem och pluggade och tog det lugnt. Hjälpte sedan till att laga kvällsmat innan jag stack iväg och tränade på tk vid 8. Cyklade lite på motionscykeln och gjorde mina fotövningar. Men nu ska jag sova, godnatt!


Frejas armband

Ni som bor här i Halmstad kanske har sett eller hört talas om "Frejas armband", det är ett armband som säljs där pengarna går till Barncancerfonden.
Armbanden finns i flera olika färger, och som ni ser på bilderna har jag ett svart-och vitrandigt, och även ett rosa som jag fick hem för någon dag sedan.
 
Ni kan läsa mer om armbanden på deras facebooksida som ni hittar här och även deras blogg som ni hittar här där berättelsen om deras kamp finns.

bästa

Texterna är skriva av denna killen. Han skriver grymma texter som han lägger ut på sitt instagramkonto, verkligen värt att kolla in om ni inte redan sett det!! ♡

två dagar

en bild från i somras på mig och världens finaste nea ♡♡

Hej på er, idag är det äntligen bara två dagar kvar till lov, wihooo.
Idag gick jag i skolan till halv 3, satt sedan kvar i skolan till kvart över 3 med emma och clara för att plugga inför provet vi har på fredag. Idag i skolan fick jag även tillbaka både mitt NO-prov och engelska-prov, är faktiskt riktigt nöjd!!
Efter vi hade pluggat efter skolan åkte jag upp till Movement för att ta magnetröntgen på min fot, haha det var faktiskt lite läskigt..det lät massa konstiga ljud och man var tvungen att ligga helt stilla i ungefär 20 minuter.
Det var sjukt svårt måste jag säga hahah. Jaja, efter det åkte jag hem och kollade lite tv och pluggade även lite med.
 
För en stund sen pratade jag skype med min fina syster som jobbar i Norge och idag fyller hon faktiskt 19, saknar henne så himla mycket♡

stressad dag

jacka h&m // tröja tessie // kofta express(köpt i USA) // hunters

Som rubriken lyder så har jag haft en ganska stressad dag, gick i skolan till tre och stack därefter hem direkt tilda för att fira hennes födelsedag. 
Klockan 4 var jag hos min PT och gjorde lite övningar i 1 timme, stack sedan hem och hann äta lite snabbt och så innan jag skulle iväg igen. 
Klockan 6 hade vi kostmöte med fotbollen, väldigt lärorikt faktiskt! Vi gjorde även fruktsallad med vaniljkvarg och keso, så jävla gott var det!! 
Kom sedan hem runt 8 och duschade, åt och sedan satte jag mig och pluggade.
Har alltså knappt hunnit vara hemma idag, men nu ligger jag äntligen i min sköna säng o ska sova!! 
Godnatt allihopa!


grey

grey
Lite mysiga tröjor nu till hösten, den med guldiga ärmar funderar jag starkt på att beställa hem för den är ju så jäkla snygg!!
Klicka på bilden för att se var allt kommer från.

gekås

världens sämsta bilder med blixt men det var så himla mörkt..usch hatar blixt men jaja
 
Var ju Gekås igår med wilmisen, köpte typ bara småsaker. Sminkpenslar, mini-tofsar, hårspännen, trosor, mobilskal, örhängen, Foundation och ett påslakan. Var sjukt mycket folk, usch. Vi åkte dit vid 9 och kom sedan hem vid 5 tror jag.
Efter det åkte jag hem till mig och åt och sedan stack jag och tränade ett corepass på TK. Fyfan vad jobbigt det var asså!! Efter passet gjorde jag mina fotövningar jag fått av min PT och sedan drog jag hem. Somnade tidigt igårkväll också, det var faktiskt skönt att vakna imorse bara för det (!!).
 
Idag hade jag matteprov, kändes faktiskt riktigt bra för en gångs skull!! Så nu har jag bara ett prov kvar att göra innan jag äntligen kan ta höstlov. Idag efter skolan har jag bara pluggat lite och tagit det lugnt. Kram på er!
 

gårdagen

lite blandade bilder från gårdagen!
Hej på er! Igår gick jag i skolan till halv 3, sedan drog jag, emma, tilda och lina in till stan och tog en mysig fika på espresso house. Åkte sedan hem och fixade mig lite och bytte om inför kvällen, åkte sedan hem till tilda där lina, emma och clara också var. Vi gjorde tacos och hade det mysigt, kollade även på Idol en stund.
 
Idag ställde jag klockan på 10 för att inte sova bort hela dagen, åt sedan frukost och efter det satte jag mig och pluggade matte, vilket jag fortfarande gör. Har prov på måndag, usch hatar verkligen att ha prov på måndagar för då måste man sitta typ hela helgen och plugga. Men ikväll ska jag hem till Jennifer på tjejkväll, och sedan sover jag hos Wilma. Vi ska nämligen till Ullared imorgon, så det blir att gå upp ganska tidigt! Vi hörs senare!

new york city


Hittade nyss massa bilder från när vi var i USA sommaren 2011, åååh vad jag vill tillbaka. Saknar New York så himla mycket, helt klart världens bästa stad!! Hoppas verkligen på att få åka tillbaka dit snart igen.
 
Imorgon är det äntligen fredag, behöver verkligen helg nu och komma bort från skolan lite. Har så jäkla mycket dessa veckorna nu innan lovet, usch. Men idag är det ju bara en vecka kvar till det efterlängtade lovet, fasen vad skönt asså!! Men vi hörs mer imorgon, kram på er!

confused



new trainingshoes

I förra veckan köpte jag ett par nya träningsskor att ha nu när jag tränar pass och sedan även börjar gymma så småningom. Är ju helt galen i rosa haha, så dessa tyckte jag va skitsnygga!! Huuur sköna som helst också, hade dom för första gången innan idag när jag tränade ett cxworkx-pass. Det var även första gången jag tränade det passet och det var riktigt kul!
 
Känner mig faktiskt riktigt motiverad till träning nu eftersom jag knappt tränat på 3 månader, så ska bli skönt att köra igång på riktigt igen nu. Köpte ju ett 3 månaderskort på TK förra veckan, så nu jävlar ska det tränas haha!

måndag // outfit

t-shirt h&m // kofta(ny!) h&m // halsduk gina tricot // jeans lindex // skärp scorpion // converse



Q/A

Q: finns det någon affär i halmstad där dem säljer michael kors saker? :)
A: Ja, inne på Dodici säljer dom väskor och plånböcker och sånt från MK, och sedan inne på Mårtenssons säljer dom klockor. :)
 
Q: Kan du inte lägga upp på vad du använder till ditt hår? :)
A: Antar att du syftar på produkter och sådant, jag använder inga speciella "produkter" till mitt hår förutom min plattång. :)

porträtt // jennifer

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G + silvrig reflexskärm
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
 
Längesedan jag fotade porträtt så kände att det var dags nu! Jennifer var hos mig innan en stund så vi gick ut och fotade lite, blev lite härliga höstbilder. Bara ääälskar hennes fina bruna ögon!!
 
Var i skolan idag för jag kände att jag mådde lite bättre när jag vaknade, men usch vad jag ångrade det sen. Fick huvudvärk och kände mig bara fruktansvärt seg, men överlevde lyckligtvis i alla fall. Just nu ligger jag dock i min säng med knappt något röst och halsont. Åhhhh orkar inte, jaja hoppas jag mår bättre när jag vaknar imorgon. God natt på er!

thursday

Varit hemma från skolan idag, mådde inte alls bra när jag vaknade. Men har blivit lite bättre nu så hoppas på att kunna gå till skolan imorgon. Jobbigt att vara sjuk nu när man går i nian för man missar så jäkla mycket bara på en dag...åhh jobbigt.
 
Fick reda på idag att jag ska till någon ortoped uppe på sjukhuset på tisdag med min fot, äntligen!! Så hoppas på det bästa nu att vi får en tid till magnetröntgen fort, orkar inte gå runt med skadan mer utan att veta vad det är. Jaja, nog tjatat om det. Vi hörs mer imorgon, har inte mer att skriva just nu. God natt!

dålig bloggning

Hej på er! Har varit väldigt dålig uppdatering senaste veckan, har inte riktigt haft något att blogga om. Och då är det inte roligt att blogga heller för då blir det bara tråkiga och onödiga inlägg. Just nu mår jag inte heller så bra faktiskt, blir antagligen att stanna hemma från skolan imon om jag mår som jag gör nu. Idag var vi först med klassen på återvinningscentralen sedan en lektion och efter det tog vi bussen till Falkenberg för att gå på gymnasiemässan. Det var bara riktigt trångt och varmt där, usch. Men fick i alla fall svar på lite frågor jag hade så det var väl bra. Ska nog ta och sova nu så jag kanske mår lite bättre imon, god natt!

drömmer tillbaka

Att befinna sig i Grekland just nu hade verkligen inte suttit fel♡

stars

tröja h&m//byxor vila//sjal saint tropez//klocka ur&penn
 
Äntligen fredag!! Skoldagen idag var ganska lugn, hade spanskaprov och det gick nog faktiskt väldigt bra. Eller det kändes i alla fall bra haha! Efter skolan stack jag in till stan med emma och lina för att köpa present till clara som har tjejkväll om en stund. Imon ska jag träna spinning på morgonen, sedan plugga och på kvällen blir det att träffa Wilma. Kram på er!

bästa

jag älskar dig♡♡♡

torsdag // outfit

t-shirt new yorker // jeans lindex // kavaj vero moda // skärp scorpion // halsband joy // klocka ur&penn // armband thomas sabo
 
Sitter och skriver min bokreflektion som ska vara inne imorgon, så vi hörs senare!

kort och fräsht

Var hos frisören innan och klippte mig, så nu är det en bit kortare och mycket fräshare! Var så himla skönt att få bort allt det slitna. Har inte så mycket mer att skriva, är inte på så bra humör idag. Vi hörs senare eller imorgon!

..