emporia

99kr & 79kr på new yorker
298kr på hollister
99kr på h&m
79kr på lindex
 
Var på emporia igår med bästa Wilma, och köpte dessa grejerna ovanför. Är så himla nöjd hihih. Vi åkte dit vid halv 10 på morgonen och kom hem vid 5, sedan kvart i 7 var jag och tränade ett corepass på tk med Hannah. Ska börja träna där nu eftersom jag inte kan träna fotboll på ett tag för foten och behöver hålla igång. Saknar verkligen att kunna träna på riktigt och bli riktigt jävla trött. Men ska sova nu, god natt!

thoughts


lycka

Äntligen!!!! Imorse släpptes alltså biljetterna till One Direction's konsert i Stockholm nästa år och jag ska dit!!
Första bilden är från inatt när vi kom dit och satte oss, vi var av dom första i kön. Andra bilden är från när solen äntligen gick upp imorse och det var bara någon timme tills biljetterna släpptes. På tredje bilden ser ni kön där det satt mellan 60-70 personer och väntade. Och på fjärde bilden är då min fina biljett.
 
Jag kom dit vid 1 inatt, men då hade sedan dom andra suttit där i några timmar. Det var sviiiinkallt att sitta där, trodde seriöst ett tag att jag skulle frysa ihjäl haha. Hade på mig hur mycket kläder som helst och en sovsäck och massa filtar, men tappade känseln i fötterna och händerna bara efter någon timme. Försökte att sova några gånger men det gick väl sådär, slutade med att jag halvsov helt skakandes av kylan haha. Jaja, tillslut fick vi i alla fall våra biljetter och blev helt öööverlyckliga, det var helt klart värt den jobbiga väntan!!♥

lovely friday

tröja gina tricot // jeans Lindex // bälte scorpion
 
Äntligen fredag!! Ska strax ta bussen till Wilma, ikväll ska vi ha tacos-mys och sedan blir det att träffa några kompisar. Kram på er!

på repeat


går på repeat hela tiden just nu, åååh så himla bra är den.

du är svag, men en dag blir du oslagbar

Kolla gärna in på min Tumblr om ni har lust! ♥

tisdag

Godkväll på er! Två snabba mobilbilder på dagens outfit, det får duga. Gick i skolan till 3, sedan vid halv 4 tog jag bussen till älskling. Det var hemskt att åka den bussen idag, hela bussen var helt proppfull usch. Hemskt var det verkligen. Tog sedan tåget hem vid kvart i 8, asså jag älskar verkligen att åka tåg hahahah. Har gjort det sen jag var liten men vet inte egentligen riktigt varför haha. Menmen, uppdaterar mer imorgon för nu ska jag sova. Godnatt!

PINK

hoodie pink | linne bik bok | byxor vila | skor johnny bulls
Dessa sega måndagar, usch på dom. Hade mattprov idag också, det gjorde ju inte denna måndagen bättre. Men det gick faktiskt helt okej, hoppas jag i alla fall haha.
 
Uppdatering har inte varit så bra på sistonde, men kan berätta lite om vad jag gjort i helgen. I fredags kom Max hit efter skolan och va här resten av dagen, i lördags skrev jag klart min inlämning och sedan på kvällen var jag hos Ellie på tjejkväll för hon har fyllt år. Och igår pluggade jag inför matteprovet idag och sedan på kvällen var jag på Wild West och åt med laget. Vi firade serieseger, grymt ju!! Dock är jag fortfarande väldigt frustrerad för att jag fortfarande inte kan vara med och spela för min fot. Har varit borta från fotbollen nu i 2,5 månad, så jääävla segt.

new

Köpte denna jackan i veckan för att ha som höstjacka, hittade den på H&M för 399kr. Den är perfekt för de lite kallare dagarna nu på hösten! Det enda minuset med jackan var att det inte var någon luva, men jaja man överlever nog ändå haha.

two favourites

Två byxor i min garderob som används ofta, köpta på Vila för 299:-. Jag tycker vita och svarta byxor är väldigt bra att ha i garderoben för dom passar till allt, och just dessa är det väldigt bra stretch i!

22.08

linne only | kofta piraia | jeans lindex | klocka ur&penn | väska Michael Kors
Här får ni en bild på dagens outfit, sämsta bilderna typ men jaja. Gick i skolan till 3, hade utvecklingssamtal vid kvart i 4 som gick bra. Sedan drog jag och mamma till stan och jag köpte en höstjacka och en kofta, kommer antagligen bild på det imorgon. Efter det har jag bara suttit och pluggat SO, vi arbetar om första och andra världskriget just nu som faktiskt är väldigt intressant. Men ska nog sova nu, hörs mer imon!

höst

höst
Lite snygga grejer inför hösten som inte hade suttit fel i garderoben!

18.42

tröja hollister | linne köpt i USA | jeans Lindex | väska h&m | loafers nelly
Blev sämsta kvalitén på bilderna, vet dock inte varför :( Men har inget Photoshop för tillfället så får redigera bilderna på en hemsida istället, ska försöka fixa nytt Photoshop snart! Haha älskar den fina rosa tejpen på min fot hahaha, skitsnyggt jag vet! ;) Tidigare idag var jag och kollade på mitt lags match, vinst blev det. Sen skjutsade Wilma mig hem på hennes moppe, haha jag älskar verkligen att åka moppe. Just nu sitter jag och väntar på att några kompisar till vår familj ska komma hit. Bloggar mer imorgon, kram på er!

på bussen


blus zara | byxor vila | sjal vet inte haha | skor johnny bulls & väska h&m (ej på bild)

Hej på er! Sitter just nu på bussen till Laholm för att träffa älsklingen, stannar där till ikväll. Skolan idag var helt okej trots få och långa lektioner, slutade vid halv 3. Imon har jag studiedag, ååh så himla skönt! Blir nog att plugga halva dagen och sedan träffa Jennifer. Men har inte så mycket mer att skriva, utan tänkte bara uppdatera lite. Kram!

världens bästa vän


Hej allihopa! Måndag idag och segt som vanligt, började med någon föreläsning på teatern som faktiskt var väldigt bra. Den höll på i cirka en timme och sedan var det att åka tillbaka till skolan och ha vanliga lektioner. Efter skolan stack jag hem och kollade lite tv och pluggade sedan en stund, sedan drog jag ut och cyklade 1,1 mil. Väldigt skönt faktiskt! När jag kom hem åt jag och sedan duschade, Wilma kom även förbi för en stund sen och skulle lämna en sak och då hade hon även med mina VS-grejer som hennes pappa hade köpt till mig i Kosovo. Åhh blev så glad, tack världens bästa wilmis!! Sitter just nu och snackar FaceTime med finaste, och ska snart sova hade jag tänkt. Vi hörs mer imon, kram!

skolfoto

tunika Saint Tropez, skor Johnny Bulls, väska H&M
 
Hej på er! Hade skolfoto idag, vår klass hade temat affärskvinnor/affärsmän. Det blev nog faktiskt ganska bra tror jag! På det enskilda fotot bytte jag om till kläderna här ovanför på bilden för trivdes verkligen inte i det jag hade på mig på gruppfotot haha. Efter skolan cyklade jag till sjukgymnasten och fick/gjorde lite övningar och cyklade sedan hem och tog det lugnt och pluggade även för en stund sedan. Men har inte mer o skriva så vi hörs imon!