ny design!

Hej på er! Nu är jag äntligen hemma från Grekland! Jag kom hem i torsdagskväll, och vi hade en underbar vecka i solen! Som ni ser har jag gjort en ny design, det behövdes verkligen. Men nu ska jag ut och sola med Mathilda & Mona, så vi hörs nog imorgon. Kram på er!

greece

Hej på er! Jag har ju haft bloggpaus eftersom jag har varit på fotbollsläger, grymt var det! Och inatt åker jag till grekland i 1 vecka, och det ska bli så himla härligt! Sol, bad & värme! Men min kompis Ellen kommer att gästblogga här under tiden jag är borta :) Så det kommer inte vara helt dött iallafall! men nu ska jag packa ner dom sista sakerna, och sedan sova. Så ni får ha det så bra, så hörs vi när jag kommer hem. Kram på er alla! ♥

skolavslutningen 2012


bild 1. jag & mina tjejkompisar, bild 2. jag & petter, bild 3. jag & nina, bild 4. klänning, nalle osv., bild 5. min fina klass! ♥

Nu har jag äntligen sommarlov! Wihoooo! Imorgon på morgonen ska jag på fotbollsläger och kommer hem på onsdagkväll, och sedan direkt på torsdagsmorgon åker jag iväg 1 vecka till grekland! Ska bli så jäkla gryyyymt! Men nu måste jag sova, ska försöka fixa någon/några gästbloggare. Kram på er och ha det bra! ♥

dip dye shorts



Fick hem mina nya shorts igår som jag hade beställt från Gina Tricot. Helt kär i dom!

niornas avslutningsbal



Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Nina Andersson (kolla in hennes blogg här)

Idag hade 9:orna på min skola avslutningsbal, och jag var där och fotade Nina och hennes kompisar. Hennes klänning var så fin, tycker inte ni också det? :) Ha en fortsatt bra kväll allihopa, och förlåt för det lilla blogguppehållet jag har haft! Det ska så småningom bli bättre, men kram på er! ♥

självporträtt


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Jag


cupcakes


Igår bakade jag och mina fina tjejkompisar cupcakes, jättefina blev dom! Och gott var det! :) Idag på håltimmen var jag inne i stan, och då var det 50% rea i hela BikBok affären! Så jag fick med mig en klänning hem, men jag kan faktist inte bestämma mig om jag vill ha klänning eller shorts? Aja, får se hur det blir! Ha en fortsatt bra kväll allihopa, kram!

p.s. Första bilden blev jättedålig kvalite på (?!) Vet dock inte varför..

todays


tröja - gina tricot | shorts - gina tricot | bandau - monki | skor - converse

Här är dagens outfit, idag var det ju faktiskt riktigt varmt! Känns som om sommarvärmen är påväg tillbaka, hoppas det fortsätter så här nu! Min dator har blivit överhettad och luktar bränt, så får inte använda den. Så bloggandet kommer vara lite sådär nu, men jag ska försöka blogga så mycket jag kan. Eftersom jag inte har photoshop på datan jag använder just nu, så tar det ganska lång tid att redigera på någon online-sida. Nu ska jag ta och sova, godnatt!

monday


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Hej allihopa! Måndag idag, och sista veckan med riktiga lektioner i skolan! Idag har jag vart och spelat fotbollscup med skollaget, vi vann allting! Slutade runt 1 tiden, och lite senare på eftermiddagen åkte jag in till stan med några kompisar. Men nu ska jag faktiskt ta och sova, är riktigt trött. Kram & godnatt på er!

beautiful cousins ♥


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)
På bild:
Mina kusiner

Jag älskar er mina små busungar! Ni är så fina ♥

klädhängare

Satte ihop min nya klädhängare igår, tycker det blev väldigt snyggt med tanke på att mitt rum är ganska "tomt"! Den kommer från Ikea, och kostar bara 99:- :)

converse


Igår kom mamma & pappa hem med ett par vita låga Converse till mig, eftersom mina vita vanliga Converse är nästan helt söndriga. Blev jätteglad, tycker det är grymt snyggt med låga converse!

tips: fixa din egen jeansväst

Hejsan!
Idag tänkte jag visa er ett litet tips på hur ni kan fixa en egen jeansväst! :)

♥ Ta en gammal jeansjacka som t.ex. är för liten, du behöver också en sax.


♥ Klipp sedan av armarna, antingen innanför sömmen eller utanför. Denna gången klippte jag utanför!


♥ Och här är resultatet! Jag tycker det blev grymt snyggt! :)



♥ Sedan kan man även sätta fast lite nitar, jag valde att sätta dom ovanför en ficka. Det blir en snygg detalj, som är superenkel att fixa!

Förresten, nitarna är köpta på Panduro för den som vill köpa sånna! ;)

Hoppas ni gillade tipset, och man kan ju även göra samma sak med en skinnjacka! Kram på er!