a little change

Typ världens sämsta kvalitet på bilden, men det får duga nu. Jag tonade alltså håret mörkbrunt i måndags, och jag blev riktigt nöjd! Tycker mörkt hår passar mycket bättre nu på hösten/vintern :) Ska försöka hinna ut o fota någon dag nu så ni kan se bättre bilder på håret ;)


raindrops

Hej allihopa. Har varit borta från bloggen ganska länge nu, har faktiskt inte nån speciell anledning till varför. Men har vart ganska mycket med skolan och träningar och sådant typ. Igår var det ju bara 1 månad till julafton, helt sjukt hur snabbt tiden går! Och snart har halva skolåret gått, så himla skönt! Längtar verkligen ihjäl mig tills vi får jullov. Idag har jag tränat och pluggat massa. Har prov och redovisning i veckan som kommer, jobbigt. Men man överlever, aja ska fixa lite småsaker nu och sen sova. Godnatt! ♥

London's streets

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Har haft studiedag idag, så himla skönt att äntligen få sova ut lite. Mathilda sov här inatt, så när vi vaknade så dammsugade jag hela huset. Sedan gick vi och köpte lite lunch och hade det lite mysigt, och innan tränade jag med. Så nu blir det att sova, och imorgon i skolan skulle vi ha någon brandutbildning på 035, ett ungdomsställe här i Halmstad. Det blir väl ganska kul antar jag :)
 

cause everything's gonna be alright

~♥~

elfte november

Jag älskar hösten! Allt är så mysigt (förutom vädret ibland), älskar verkligen stickade tröjor. Nästan det enda jag har på mig nu faktiskt, haha. Passade på att fota lite idag ute på gatan innan solen gick det, blev några bra bilder. Har pluggat massa idag, blir nog samma sak imorgon tyvärr. Godnatt ♥

Big Ben

Kamerautrustning: Nikon D3000 - AF-S Nikkor 18-55mm 1:3.5-5.6 G II ED
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)

London 2012 ♥

shoppingen från London

linne (någon liten affär) - stickad tröja (marknad) - tjocktröja (Victoria's secret) - mobilskal (någon liten affär) - väst (primark) - tröja (the sting)
 nitskor (någon liten skoaffär) - fotbollsskor (jättestor sportaffär!) - hunters (någon liten skoaffär)

Väldigt dåliga bilder, men här är allt jag shoppade i London. Favoriterna är nog (alla) skorna och den svarta nittröjan! Haha. Vi har just nu tema-vecka i skolan, och jag är i hemkunskapsgruppen. Så vi håller på bakar massa, och bl.a. cupcakes! Så himla gott, haha! Och vi börjar även 9 varje dag, så lite sovmorgon blir det i allafall. Ska sova nu, godnatt!