vattendroppar

foto & redigering - mimi aronsson (jag)
Fredag idag, underbart! Ska snart gå iväg och köpa lite godis till ikväll, sedan blir det Liseberg imorgon!

jacka

Fick en fråga i en kommentar vart jag hade köpt min jacka som jag hade på mig i inlägget nedanför. Färgerna på bilderna på jackan ovanför är inte riktigt rättvisa, den är mer mörkgrön i verkligheten! Jag har köpt den på Monki, dock förra året. Men jag vet faktiskt inte om de har fått in några liknande detta året? Eller någon annan butik? Du som frågade får väl kolla runt och se om du hittar något! :)

saturday

foto & redigering - mimi aronsson (jag)

Äntligen är det lördag! Åh så himla skönt, bara komma bort en dag från allt pluggande! Har varit så himla mycket denna veckan, trodde nästan jag skulle gå under..
Men jag fick in båda inlämningarna i tid och kände en stor lättnad efter det! Men redan imorgon börjar pluggandet igen, har prov och inlämning i veckan som kommer. Men jaja, det är bara att kämpa på. Slutpratat om skolan nu! Idag har jag varit hos mina kusiner och firat dom, efter det åkte jag hem och gick ut fotade lite. Annars har dagen varit väldigt slapp, sitter just nu i OnePiece, så himla skönt! Ska nog börja pilla på en design ikväll hade jag tänkt, men får se hur det blir med det. Kram sålänge!

boken om mig

Detta är vad jag har suttit gjort efter skolan nu i några dagar,  en "boken om mig" bok! Ett arbete vi håller på med i skolan, och jag valde att göra en fotobok av det, som man kan spara och kolla i längre fram! Är nästan helt klar, bara några bilder som ska in oxå. Har även suttit och jobbat hälften av tiden med Franska revolutionen, som tar död på mig. Så otroligt tråkigt och blööööööö. Så känner jag om det om någon undrar. Nu ska jag faktiskt ta och sova, är sjukt trött efter allt pluggande. Godnatt!

mycket plugg

Hejsan! Söndag idag, och jag har pluggat hela dagen, usch. Suttit och klippt och klistrat massa för vi gör "boken om mig" i skolan. Igår spelade jag ju match, det blev en vinst med 5-2! På kvällen åkte vi hem till mina kusiner för att fira en födelsedag. Imorgon är det samma gamla tråkiga måndag, lika hemskt varje varje vecka, haha. Har även utvecklingssamtal direkt efter skolan, så det blir en halvtimme extra i skolan då. Men jag ska sova nu, godnatt!

boots


Min nya supersnygga boots från Din Sko för 499:-, åååh helt kär!

Förlåt, förlåt, förlåt att jag inte har bloggat på hur länge som helst. Har och har haft mycket med skolan, och sedan lite privata grejer som har hänt som jag inte tänker ta upp här. Denna helgen kommer jag få sitta och plugga väldigt mycket, för jag har två arbeten som ska vara inne nästa vecka. Och sedan är det ett arbete som ska vara inne om 2 veckor, som jag måste komma igång med. Ganska mycket plugg helt enkelt. Imorgon ska jag spela match, och sedan iväg till kusinerna på kvällen. Så får se om jag hinner få in ett inlägg under dagen! Nu ska jag städa lite på mitt rum och sedan blir det sängen för min del, är verkligen jättetrött. Godnatt! ♥

saturday

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto, Modell & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Lördag idag, så himla skönt med helg! Gick upp vid halv 9 tiden imorse för att äta frukost med pappa & syster på hotell Mårtensson, så himla gott var det! Efter det gick jag och min syster en runda på stan, hittade bara lite småsaker. Sedan åkte jag hem och segade framför tv:n och kollade film och sådant, sedan gick jag ut och träffade min bästavän Ebba. Nu ska jag gå ner och kolla på filmen Dear John med min syster, sedan blir det sängen för mig. Har match imorgon så det är därför! Vi hörs antagligen imorgon, om jag hinner. kram! ♥

huvudvärk

God kväll! Just nu ligger jag i min säng med en otroligt jobbig huvudvärk, som jag haft hela eftermiddagen :( Gick upp 06.15 imorse för att hinna locka håret eftersom vi skulle ta skolfoto idag, men när vi väl kommer till skolan får vi reda på att fotografen blivit sjuk. Så det blev inget skolfoto idag, riktigt irriterande. Idag har varit en riktigt lång dag i skolan, korta raster och slutade vid 3. Ska faktiskt ta och sova nu, så huvudvärken släpper. Godnatt!

Här är lite bilder från Instagram, bilder på mig, mina bästavänner och min fina pojkvän <3


hösten

Nu känns det verkligen som om hösten har kommit, och den underbara sommaren är över för i år :( Jag har haft en liten bloggpaus nu på några dagar, för har haft så mycket med skolan & fotboll och sådant annat. Har knappt faktiskt suttit vid datorn alls om jag ska vara ärlig. Tror jag snart ska börja pilla på en ny design, nu när sommaren är över behövs bilderna bytas ut i headern och så. Imorgon har vi skolfoto, usch. Menmen, vi får ha hoppas på att det blir hyffsat bra detta året ;) Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen! Godnatt ♥