keep your head up, stay strong

Eftersom jag inte bloggat på några dagar tänkte jag bara berätta lite om vad jag har gjort under tiden jag inte bloggat!
Torsdags: Gick i skolan till 3, sedan vid 5 drog jag till sjukgymnasten och kollade min fot. Åhh vill kunna spela fotboll nu :( Efter det åkte vi till flygplatsen och hämtade min syster som varit i Turkiet, och sen cyklade jag till träningen med Jennifer för att hålla igång min träning på något sätt när jag inte kan träna som vanligt.
Fredags: Gick i skolan till halv 3, var hemma en liten stund och sedan stack jag och pappa till golfklubben i Haverdal och spelade där på träningsbanan. Det var riktigt kul! På kvällen kom bästa Wilma hit en stund, väldigt mysigt!
Idag gick jag upp vid 9 och duschade, sen fixade jag mig och drog sedan och kollade när mitt lag spelade match. Tyvärr blev det förlust :( Kom hem vid 1 och sedan träffade jag Ellen vid halv 3, vi bakade lite och hade det allmänt mysigt haha! Just nu sitter jag och väntar på att mina kusiner ska komma hit, åh har saknat dom små sötnosarna! Men vi hörs imorgon, kram!

gårdagens

Skulle egentligen lagt upp detta inlägget igår men blogg.se appen funkade typ inte, så lägger upp det nu istället! Här är iaf gårdagens outfit, tröja från zara, jeans från Lindex, skärp från scorpion, väska från h&m och sjalen vet jag inte riktigt.
 
Idag efter skolan träffade jag Jennifer och pluggade lite med henne och så, efter det stack jag hem och duschade och lagade sedan mat. Imorgon ska jag till sjukgymnasten på eftermiddagen för att kolla min fot igen. Har inte planerat något mer än de, får se vad jag hittar på. Men ska sova nu, god natt!

ljusare

I lördagskväll slingade Ellen håret på mig, och jag blev verkligen jättenöjd!! Det tog ungefär 3 timmar haha, men det var verkligen värt det för håret blev nästan dubbelt så ljusare! Igår spelade mitt lag DM-final uppe i Kungsbacka så åkte med och kollade, det blev vinst med 4-1 och vi är där med bäst i Halland! Känns riktigt bra faktiskt!
 
Idag har jag varit med Asta, vi satt och pluggade i någon timme och sedan kom Cissi även en stund. Imorgon fyller pappa år så då blir det att fira honom lite efter skolan. Men nu ska jag faktiskt sova, god natt! ♥

lite nytt

tröja från gina tricot 149:- & skärp från scorpion 199:-
 
Var inne en stund igår i stan med mamma och fick med mig detta hem. På kvällen var jag hos Wilma på tjejkväll för hon fyller år imorgon, så sedan sov jag hos henne. I morse fick vi gå ganska tidigt för IF Centern fyllde 75 år, så vi skulle ha någon inmarsch med alla lag. Vi var där i någon timme och sedan drog jag och Wilma hem tillbaka till henne. Just nu sitter jag här hemma med Ellen, som ska sova här inatt. Mysigt! Men vi hörs mer senare eller imorgon!

bildbrist

Fick bli en gammal bild jag hittade på kameran för måste verkligen ha nya bilder, så får väl gå ut och fota snart!

Äntligen är det fredag imon, har längtat hela veckan på det. Har inte bloggat på några dagar för har helt enkelt inte orkat och det är så tråkigt att blogga utan bilder med. Men ska försöka hålla igång bloggandet nu! Idag har jag gått i skolan som vanligt, dock väldigt seg dag för vi tittade på film i 3 timmar på eftermiddagen, Schindler's list. Den handlade om andra världskriget och var faktiskt riktigt bra! När jag kom hem från skolan pluggade jag en stund innan jag och pappa åkte till flygplatsen och sa hejdå till min syster som skulle åka till Turkiet. Sedan när jag kom hem efter det fortsatte jag att plugga. För en stund sen vad även jag och mamma ute och cyklade lite eftersom att jag inte kan träna över huvudtaget med min fot just nu, så måste hålla igång på något sätt. Men nu ska jag faktiskt ta och sova, vi hörs mer imorgon.

sunday

tröja från Tessie, kofta från H&M, jeans från Lindex, klocka från Ur&Penn & plånbok från Michael Kors
 
Igårkväll var jag alltså på tjejkväll hos Matilde, väldigt trevligt var det! Vi lagade tacos tillsammans och gjorde chokladfondue, sen hade vi det bara mysigt och så. Sedan drog jag och Wilma hem till mig vid 11 och låg uppe och snackade ganska länge. Det behövdes verkligen, du är underbar wilmis ♥
 
Idag vaknade vi vid halv 12 och sedan runt halv 1 åkte jag med familjen till en namngivningsfest för mammas jobbarkompis dotter. Var där i ungefär 2,5 timme och sedan drog jag hem och städade rummet och duschade. Sen dess har jag bara tagit det lugnt, min moster och kusin var även här för en stund sedan. Men nu ska jag sova för imorgon är det skola igen som gäller, vi hörs mer imorgon!

helg


blus från Saint Tropez, jeans från Lindex + skor från Johnny Bulls & väska från H&M
 
Ska snart åka till Wilma innan vi drar iväg ikväll och firar Matilde som har fyllt år. Väldigt fint väder ute idag, underbart! Men hinner inte skriva mer nu, hejdå!

världens finaste ungar

Vet inte vad jag hade gjort utan er, mina underbara kusiner ♥
 
Fredag idag, ääääntligen. Slutade 1 timme tidigare idag också för spanskan blev inställd, så himla skönt. Stack sedan till mammas jobb en stund, och snackade med henne och lekte lite med dom söta dagisbarnen haha. Och lite senare vad jag och kollade på en fotbollsmatch :) Har inte så mycket mer att skriva just nu, vi hörs mer imon!

jag vet bara inte om jag orkar mer längre, orkar inte vara stark längre.

No, I am not ok. I am exhausted.
Life is exhausting. Loving people is exhausting.
And thinking you've lost someone you love?
Well, that's the most exhausting thing of all.

tips // nya jeans

Jag som är väldigt kort har lite svårt att hitta jeans som är bra i längden på "vuxenavdelningarna", t.ex. gina tricot, bikbok mm. Så var inne på Lindex barnavdelning och hittade ett par exakt likadana jeans som finns inne på gina, fast i små storlekar då. Perfekt när man har korta ben och aldrig hittar ett par jeans som sitter perfekt. Dessutom kostade dom bara 249kr styck, jättebra pris! Så köpte faktiskt två par nu till hösten, och dom ser ut att vara exakt likadana varandra men det är dom faktiskt inte haha.

+++

två fina bilder på mig och min bästa jenni ♡
 
Har inte så mycket att skriva faktiskt, mår inte så bra för tillfället så orkar faktiskt inte skriva nånting idag. Vi hörs mer imorgon tror jag, god natt.

outfit

t-shirt Lindex | kofta Express (USA) | jeans Lindex | väska H&M | skor Johnny Bulls
Hej! Har inte bloggat på två dagar för internetet har krånglat väldigt mycket här hemma. Så när jag väl har satt på datorn och ska blogga har internetet lagt av, haha så jävla irriterande. Idag vaknade jag vid 11 och drog ut och sprang med min syster, sen satt jag hemma fram tills ungefär halv 5 då jag drog in till stan med mamma och köpte nya jeans. Tänkte lägga upp bilder på dom imorgon faktiskt. Efter jag hade varit i stan drog jag och kollade fotboll med min fina vän vilma. Nu ska jag nog faktiskt sova för mår inte så bra och måste vända tillbaka dygnet lite nu innan skolan. Vi hörs mer imorgon, god natt!

todays


Klänning från Grekland, t-shirt från gina, skärp från cassels, plånbok från Michael Kors och skor från Johnny Bulls

friday

tröja bikbok | shorts zara | skärp cassels | halsband Johan Jobring | armband Thomas Sabo, Rockstyle, USA
 
Hej på er, äntligen fredag! Fast sista fredagen på mitt sommarlov...känns hemskt. Ställde klockan på 9 imorse och drog ut och sprang 5,5 km. Det var faktiskt riktigt skönt! Sedan på eftermiddagen åkte jag och min syster med farmor och farfar och mina kusin till Hallandsgården och fikade där och hade det mysigt. Ikväll ska jag kanske träffa en kompis, får se hur det blir med det.

and the worst part is, you know this hurts me.

Hej allihopa! Idag har jag inte gjort så mycket fram tills eftermiddagen då jag åkte hem till farmor och farfar och hjälpte till och passa min yngsta kusin. Skulle egentligen tränat ikväll också men hade lite mer ont i min fot idag och ville inte ut o springa i det blöta gräset uppe på IP då. Så ska istället ut och springa imonbitti hade jag tänkt! Men ska sova nu, är riktigt trött..godnatt!

svaren från frågestunden

Q: Vart redigerar du dina bilder? Vad heter sidan där din design är från? När började du blogga?
A: Jag redigerar mina bilder i Photoshop, min design har jag kodat själv! Oj, jag vet inte exakt när jag började blogga, men skulle gissa på att jag har bloggat i ungefär 2,5 år!
 
Q: Är du Ebba, Aila, Mona och Mathilda inte vänner längre?
A: Inte på samma sätt som förut.
 
Q: Kan inte du lägga upp fler fototips? För du fotograferar så sjukt bra! :)
A: Jo det kan jag nog göra! Men skriv gärna i en kommentar vad för slags fototips du vill ha så blir det enklare för mig! Åh tack så mycket, så glad jag blir!!♥
 
Q: Vad använder du för produkter till ditt hår?
A: Efter jag har plattat mitt hår tar jag alltid i ett "Frizz controll serum" för att håret ska bli lite lenare och inte spreta åt alla håll. Det funkar riktigt bra tycker jag! Och jag tycker även att mitt hår håller sig plattare under dagen.
 
Q: Vad har du för kamera?
A: En Nikon D3000, läs mer om min kamerautrustning här.
 
Q: Hur gammal är du?
A: Jag är 15 år.
 
Q: Jag har precis fått en kamera, en Nikon D3200. Jag kan inte så mycket om inställningarna, vad jag ska använda för inställningar till olika motiv o liknande. Skulle du bara kunna berätta lite kort om dem?
A: Jag vet inte precis alla inställningar på D3200 eftersom att jag har en D3000, men skulle gissa på att de antagligen är ganska lika varandra. Men uppe på kameraratten visar ju bilderna på den ganska tydligt vilket inställning du bör ha till motivet du ska fota. Men jag tycker du ska läsa beskrivningen man fick till kameran för att lära sig mer om alla inställningar.
 
Q: Om du skulle få en ny kamera, vilken skulle du vilja ha då? (Måste vara Nikon)
A: Tror jag antingen skulle vilja ha en Nikon D7000 eller en Nikon D300s.
 
Q: Skulle du vilja ha en Nikon D3100? Varför?/Varför inte?
A: Nej, det tror jag inte. För den är väldigt lik den jag har förutom att på den finns det en filmfunktion, men jag hade velat ha en mer avancerad kamera som inte är så enkel som den jag har nu.
 
Q: Skulle du vilja ha en Nikon D3200? Varför?/Varför inte?
A: Ungefär samma svar som ovanför.
 
Q: Var kommer den blusen/tröjan ifrån som du har i inlägget "I just miss how close we were"? Jättefin är den, och hur mycket kostar den?
A: Tror den kommer ifrån H&M, den är min mammas så vet ej vad den kostade.
 
Q: Hur har du fått så långt hår, använder du några speciella produkter?
A: Inte någon produkt som får håret att växa speciellt mycket.
 
Q: Varför har du din blogg moderad? Menar inget illla med det, bara en såndär fråga, haha :)
A: Vet faktiskt inte, har nästan haft det sen jag skaffade min blogg men kommer inte ihåg varför jag valde att ha det. :)
 
Q: Vem är din riktiga bästavän? :)
A: Mina närmsta vänner är Moa, Bella, Jennifer, Wilma, Ellie och Adam.

frågestund

Hade tänkt att ha en frågestund nu eftersom det var någon som frågade efter det i en kommentar. Så ni får fråga mig massa frågor nu fram till 19.00 imorgon, och sen när jag har tid ska jag försöka svara på alla! Och jag svarar endast på seriösa frågor!

I just miss how close we were


- They keep saying it gets better, but when? It's not changing anything for me. I'm worthless, I am.

Johnny Bulls

Äntligen är dom här! Hämtade ut dom igår på Ica, åååh vad fina dom är. Är helt överlycklig nu haha, har velat ha dom så himla länge, så sparade pengarna jag fick på konfan till att köpa dom. Beställde dom från Ellos för 1099:- och ni hittar dom Här.

eskilscupen

Hej på er! Idag har jag varit och kollat på mitt lag när dom spelade Eskilscupen, eftersom att jag själv inte kan vara med för jag fortfarande är skadad i foten :( Det blev iaf två vinster! 8-0 i första matchen och 4-0 i andra matchen. Har varit hur varmt som helst idag asså, och det fanns en strand där planerna låg men det visste ju inte vi förrens vi kom dit så ingen hade badkläder med sig. Sånt man blir riktigt sur på i efterhand haha. Just nu ligger jag i min säng och väntar på mat och känner bara mig helt död, vill bara sova nu. Vi hörs senare eller imorgon, kram på er!


white

Idag kom äntligen min vita kavaj! Sååå jäkla snygg asså. Och så himla skön, jättetunn och skönt material!
Nu ska jag träna fotboll, och efter det träffa några kompisar, så vi hörs mer imorgon!
 
Förresten, uppdaterade min header innan, kände att bloggen behövde nåt nytt! Vad tycker ni om den?