mitt 2013

Snart har ett helt år gått. 2013 var ett år med många nedgångar men även en del uppgångar. För min del har det varit mitt tuffaste och jobbigaste år hittills, känslomässigt med mycket tårar och utmaningar. Jag har förlorat många viktiga människor men även hittat många nya som hjälpt mig igenom det tuffa. Människor som stått vid min sida när jag inte orkat mer och bara velat ge upp. Även hittat tillbaka till vissa människor, som jag är väldigt glad över. Jag har varit kär, både olyckligt men även lyckligt. Jag har fått mitt hjärta krossat många gånger, men med hjälp av min underbara människor har jag försökt att må bättre och le ändå. Jag kanske har varit svag största delen av tiden jag mått dåligt, men nu i efterhand när jag gått igenom allt har jag blivit till en starkare människa. Det är jag väldigt stolt över♡
Mitt skolår har varit jobbigt av privata skäl, men av att jag mådde dåligt gjorde att jag lärde mig fokusera bättre på skolan och höjde mitt betyg i flera ämnen. Så att jag mådde dåligt hade sina positiva grejer, men förstås negativa också.
Har varit skadad i ett halvår vilket har betytt att jag varit ifrån fotbollen i flera månader, det har påverkad mig väldigt mycket. Frustrationen att inte kunna göra det man älskar med dom personerna som har samma intressen. Men har ju även blivit opererad i min fot så snart är jag på banan igen.
Vill tacka alla människor som stått vid min sida och gjort mig glad, kärlek till er!!
 
Jag hoppas att mitt 2014 ska bli bra, och att jag ska må bättre och vara nära de personer som får mig att må bra. ♡

from yesterday

byxor - chelsea 299:-

tröja med vingar - chelsea 299:-

blus - chelsea 199:-

mörkbrun pälsväst - chelsea 999:-

jacka - missäy 399:-
 
Detta shoppade jag alltså i Göteborg igår, haha blev nästan bara kläder från chelsea men hittade nästan inget annat i någon annan affär...

göteborg

Hej på er! Var alltså i Göteborg idag och shoppade med tjejerna, var äckligt mycket folk men var ändå väldigt mysigt! Shoppade först i 2 timmar, sedan åt vi lunch på en pizzeria och efter det shoppade vi ännu mer haha. Fick med mig 5 plagg hem som jag är jättenöjd med, kan visa dom imorgon! Nu ska jag äta kvällsmat och sedan åker vi till bion som börjar 20.30.

christmas gifts

bild 1 & 2: cupcakemaker, tofflor, pyjamas, locktång+borste (som jag dock ska byta), hårinpackning, Justin Bieber handduk, nya golfklubbor.
bild 3: VS-box, bareMinerals Foundation+borste, Ralph Lauren parfym, 2 body mists från The Body Shop
Och även pengar, en fotokurs och presentkort på Emporia som inte är med på bild!
 
Är såååå glad och tacksam för allt jag fick, hade en underbar julafton med min familj och släkt!♡♡
Hoppas ni också hade en riktigt bra julafton!
Imorgon ska jag till Göteborg med Tilda, Lina och Clara och shoppa på mellandagsrean, ska bli jättemysigt fast dock kommer det nog va sjuuuuukt mycket folk. Vi tar tåget dit 09.05 och är framme 10.20, sedan vet jag inte hur länge vi stannar där. På kvällen ska jag, mamma och emy på bio, vi ska se Catching Fire.
Men vi hörs mer imorgon, kram!

outfit

tröja gina | byxor vila | halsband h&m | klocka ur&penn | armband från Wilma och från Thomas Sabo

Snabba outfitbilder, åker till släkten nu och firar jul! Ha en bra julafton så hörs vi mer imon!

löpartights

Det var alltså dessa som jag köpte i morse på stadium, för endast 99kr!! Dock på barnavdelningen haha, men har så korta ben så damstorlekar blir alldeles för stora :( Men dessa löpartightsen tyckte jag var lite annorlunda och snygga, dom är typ rosa/aprikosfärgade i verkligheten!

23 december

Började dagen tidigt med att sticka till stadium vid 9 med mamma, dom hade medlemspriser mellan 8-10 och jag hittade ett par löparbyxor. Sedan gjorde vi sista dom sista ärenden innan imorgon på stan, och handlade lite också. Sedan åkte vi hem och började julbaket som vi inte hann klart med igår. Efter slog vi in alla paketen till släkten och nu är vi äntligen klara med allt! Skönt!

ingen mobil


Hej på er! Igår när jag var hos Wilma gick min mobil sönder, den bara låg där och sen helt plötsligt när jag skulle gå in på mobilen var skärmen var helt död. Det var helt svart och reagerade inte, så har ingen mobil för tillfället :( Men bloggar just nu från pappas mobil, som jag lånar ibland. Jaja, hoppas på att vi kan fixa en ny mobil till mig snart! Men ska slå in julklappar med min syster nu, lägger upp lite bilder om en stund från julbaket idag!

mysfrukost

Gick upp och gjorde frukost medan wilmisen sov, väckte sedan henne och då hade jag bakat scones. Mysig frukost med världens bästa människa
 
Ska åka hem om en stund för att julbaka & klä granen med emy och mamma, vi hörs senare! Ha en bra lördag :)

bilder från i torsdags

lite mobilbilder från i torsdags då vi hade Nobeldagen i skolan, väldigt kul var det!

ligger just nu i wilmas säng och dör av trötthet, orkar knappt ha ögonen öppna haha. slutade skolan vid 11 idag, stack sedan till mamma för att visa mina betyg och sedan hem och städade mitt rum.
tog sedan bussen till stan för att käka thaimat med tjejerna, efter det tog jag bussen till wilmisen. vi bytte julklappar, fick en VS body mist med lukten pure seduction, för min förra var/är nästan helt slut. tack världens bästa älskling!!
annars under kvällen har jag och Wilma varit lite i stan, ute på eurostop, åt sedan tacos och gjorde fruktsallad. men vi hörs mer imon, godnatt!

curly

Så här såg mitt hår ut idag, lägger upp bilderna om en stund från nobeldagen vi hade i skolan igår! :)

äntligen jullov

Hade julavslutning idag, fick mina betyg då och är verkligen jättenöjd!! 
Har höjt mig i 4 ämnen denna terminen så känns hur bra som helst!
Nu är det äntligen jullov, fyfan vad skönt!!

Igår hade jag nog världens bästa dag, för när jag gick hem från skolan kom helt plötsligt stod min syster framför mig på trottoaren. 
Hon har varit i Norge och jobbat i 3-4 månader, och skulle egentligen komma hem på söndag men hade lurat alla och kom hem 3 dagar tidigare. Jag trodde typ jag drömde när hon helt plötsligt stod där, sa bara "omg" hela tiden och började gråta haha. 
Världens bästa syster♡♡

bästa filmen någonsin!!!

åhhhh, såg nyss believe-filmen, oh god vad sjukt jävla bra den var!!!! 
justin är nog världens finaste människa, i'm in love på nytt liksom. 
ni som inte tänkt att se den, tycker jag verkligen borde tänka om, för annars missar ni något underbart.

sitter just nu på bussen hem, lägger nog  upp några bilder från idag när vi hade nobeldag (haha en vecka senare, iknow) om jag orkar. är jättetrött så får se, annars lägger jag upp dom imorgon.

favoriterna just nu

Låtarna som spelas mest på min lista just nu, så jäkla bra allihopa!!

lördag

Lucian igår i skolan gick bra, förutom att vi sjöng fel vers en gång haha. Men det var sjukt kul och vi fick mycket beröm efteråt! Idag har jag och tjejerna stått på stan och sålt kakor och sånt, det gick faktiskt ganska bra. Fick ihop några hundra kronor.

Om en liten stund ska jag hem till lina med tilda så ska vi äta tacos och sedan sova där, mysigt! Men vi hörs mer imorgon, ha en bra lördagskväll!!

babe




pepparkaksmuffins


Efter skolan var jag hos sjukgymnasten, sedan när jag kom hem bakade jag pepparkaksmuffins till lördag. Då ska jag och tjejerna stå på stan och sälja kakor igen, för att samla in pengar till klasströjorna.
Imorgon är det äntligen lucia, och är så jävla taggad för vi 9or ska ha luciauppträde. Jag och Evelina ska sjunga en vers i en låt, och jag är sjukt nervös för är fortfarande väldigt förkyld så kommer låta som en kråka haha..
Jaja, det går nog bra ändå. Men ska gå upp typ klockan 6 imon så måste sova, god natt!

white

Såg denna tröjan ute på golfklubben för någon vecka sen och blev typ helt kär i den haha. Kunde dock inte bestämma mig om jag ville lägga pengar på den just då, men åkte till shoppen igår för att kolla om den fanns kvar och så glad när jag såg den hänga kvar haha.

Idag har vi haft luciagenrep 2 gånger i skolan, en gång på morgonen och en gång efter skolan. Gick väl bra förutom att jag är jätteförkyld så måste hinna bli frisk till på fredag för ska sjunga en vers på en av låtarna. Hade även SO-prov som jag hoppas gick bra, sista provet för denna terminen!! Hade betygssnack på NO:n också, blev så glad när min lärare sa att jag höjt mig till B i både fysik och biologi!! :D
Men nu ska jag sova, vi hörs imorgon!

-It still hurts after all this time.

Justin Bieber's Believe

Jag och Vilma var innan och hämtade ut biljetterna vi hade reserverat till Justins nya film den 19 december. Åhhh längtar så mycket! Annars idag har jag varit hos sjukgymnasten och sedan pluggat. Nu ska jag sova, mår inte så bra, har så jäkla ont i halsen..:(

ny design

sååå, äntligen klar med den nya designen! hoppas ni gillar den, uppdatera sidan ifall den nya designen inte syns.

första snön

tröja gina tricot // jeans lindex // halsband (nytt!) h&m // mössa lindex // boots johnny bulls
 
Hej på er! Idag kom äntligen första snön, wihooo. Haha har längtat så mycket efter snön, nu är det bara att längta till julafton och allt julmys och julbak. Den 22:a december kommer även min underbara syster hem i 2 veckor, fyfan vad jag längtar!! Sedan åker hon tyvärr tillbaka till Norge igen :(

Idag började jag dagen med träning på TK, cyklade och gjorde lite andra övningar. När jag kom hem åt jag och pluggade, gjorde sedan i ordning mig lite för att åka till stan och fixa en sak. Sedan följde jag med mamma och pappa på Drott, som vann sin match. Vi åkte sedan hem och gjorde mat och så. Nu sitter jag och fixar med en ny design, är så jäkla trött på den jag har nu, och den ser typ hemsk ut haha..

new jacket

Jackan jag fick hem i fredags, den är köpt på Zara för 999kr. Är såååå nöjd!!

min helg

lite bilder från helgen, tänkte berätta lite om vad jag gjort.
i fredags bakade jag pepparkaksmuffins efter skolan som jag skulle ha på lördagen, lite senare framåt kvällen kom bästa Wilma hem till mig, vi satt och snackade, åt mat, åkte och köpte godis och hade det allmänt mysigt! Jag fortsatte även baka när hon kom och lyckades självklart glömma sista plåten med muffins inne i ugnen så dom blev helt kolsvarta, bra jobbat mimi! fick även hem min nya vinterjacka i fredags som jag kan visa bild på imon!
i lördags stod jag, emma, tilda, lina och clara på stan och sålde kakor & sådant för att samla in pengar till klasströjorna vi ska köpa i klassen, fick ihop sammanlag 560kr efter 3 lidande timmar ute i kylan, FYFAN säger jag bara. Det var så fruktansvärt jävla kallt, usch!!! Sedan åkte jag hem och åt och sov sedan i någon timme för att sedan orka med kvällen. Åkte hem till tilda med de andra tjejerna och lagade god mat och kollade på film, sedan sov vi där.
söndagen gjorde vi mysfrukost med amerikanska pannkakor, så himla gott!! Sedan stack jag och tränade, och sedan vid halv 6 åkte jag och Wilma in till julskyltningen. Hittade dock INGENTING, förutom en gräddkola på torget som jag köper varje år på julskyltningen haha!
 
De två närmsta veckorna kommer bara bestå utav plugg, plugg, plugg och ännu mer plugg. Det är bara att kötta sista veckorna nu känner jag, sedan kan man vila ut liksom. Jaja, nu ska jag sova innan jag typ svimmar haha. God natt!