bestfriend ♡

Älskar dig min fina nina ♡

gårdagen

Två bilder från igårkväll innan midsommarsfirandet, med min krans jag gjorde själv! :)
Spenderade kvällen hemma hos mina kusiner, väldigt trevligt. Hoppas alla ni andra hade en bra midsommar! Idag har jag inte gjort något alls, vädret är ju dessutom skittråkigt haha :( Imorgon ska jag på gudstjänst klockan 10, efter det åker vi till Ven med konfan i 4 dagar. Så det blir antagligen lite mobiluppdatering där ifrån hoppas jag. Har inte så mycket mer att skriva nu, vi hörs senare :)

first day

Idag var det alltså första dagen på konfirmationen som ska hålla på i 3 veckor. Gick lite tidigare från konfan för skulle iväg på begravning. Det var verkligen en jättefin cermoni inne i kapellet, vila i frid Daniel ♥
Efter begravningen tog jag och Vilma bussen till Laholm för att kolla lite fotboll, mysigt! Kom hem för en timme sedan och nu ska jag ta och sova, eftersom imorgon är det konfa igen. Godnatt!

saturday

virkade shorts chelsea | t-shirt h&m | stickad kofta gina tricot | halsband (nytt!) joy | klocka ur&penn armband thomas sabo & grekland + usa

Var inne i stan idag och köpte ett nytt halsband, älskar det verkligen! Träffade även en massa kompisar i stan, mycket trevligt :) Imorgon ska jag träna & sedan fira min kusin som fyller år idag. Har varit borta från bloggen i några dagar, under den tiden har jag bland annat haft skolavslutnig och äntligen sommarlov! Riktigt jävla skönt, har längtat som en galning!! På måndag börjar dock min konfirmation som är från klockan 9-12 varje dag i 3 veckor, känns lite surt att behöva gå upp så tidigt men de är ju samtidigt jag själv som valt det ;)

just try to be happy with yourself

 

balen i söndags

Här är några bilder från balen i Tylösand i söndags! Världens finaste syster tar äntligen studenten imorgon ♥

tuesday

Klänning från Grekland, tröja från Gina, mobilväska från Vila, solglasögon från H&M + converse
 
Började dagen med 2,5 timmes origentering på Galgberget, 25 av 30 kontroller gjorde vi. Efter det åkte jag hem och åt och duschade, sedan stack jag in till stan en sväng för hade håltimme. Sedan åkte jag tillbaka till skolan för att ha sista lektionen för dagen. Efter skolan har jag pluggat inför redovisning och prov imorgon, är riktigt jävla trött på skolan nu asså. Men det är inte mycket kvar nu! Hade tänkt o lägga in bilder från balen i söndags, men gör det när jag hinner! Nu ska jag dra o träna fotboll med världens bästa lag, så vi hörs!

samos, grekland

Bloggen har stått tom här i några veckor, men nu är jag tillbaka. Här är en massa bilder från resan, var ju i Grekland förra veckan och hade det verkligen jättebra! Så himla skönt att komma bort från skolan och allt annat en hel vecka!
 
Idag har jag kollat på One Tree Hill (som är världens bästa serie!!), pluggat inför prov nästa vecka och sedan varit hemma och inte gjort så mycket. Har varit underbart väder halva dagen ungefär, sen kom det in ett hemskt oväder med massa regn och åska. Imorgon ska min syster på sin bal, eftersom hon ska ta studenten nästa fredag, så hoppas att det inte regnar imorgon! Ska fota massa hade jag tänkt, ska bli riktigt kul! Nu ska jag sova, för ska upp o spela match imorgon halv 12. Godnatt!