outfit

blus odd molly // baslinne h&m // jeans levi's // halsband glitter // klocka regal // armband thomas sabo

födelsedagspresenter & shopping


ingen skidåkning

Bilderna är från i gårkväll, då vi skar upp lite frukt och smällte choklad som efterrätt. Sååå gott!
 
Idag blev det tyvärr ingen skidåkning då liftarna var stängda på grund av att det blåste extremt mycket. Ganska surt..men mina ben behövde nog ändå vila lite efter 4 långa dagar av skidåkning. Så idag har vi tagit det lugnt och suttit en stund ute i solen och druckit varm choklad, riktigt skönt! Till kvällsmat käkade vi pizza, italiensk pizza är nog det bästa som finns haha. Det är liksom ett måste att äta om man är här! 
Nu ska jag nog gå och läsa lite i min säng, och efter det blir det att sova. Vi går ju upp vid 7 varje morgon för att vara tidiga ute i backen, så man är ju sjukt trött på kvällen!

the me that I have known

 Tror att några av er iallafall har sett denna killen på Vine, han sjunger så himla bra och han släppte ett album i förra veckan om jag minns rätt haha. Tycker ialllafall att hela albumet är sååå grymt, jag älskar alla låtar! Fast de två största favoriterna är nog "Headstrong" och "Rescue Me". 
Så om ni inte har hört albumet än tycker jag verkligen ni borde lyssna på det! Han har en jättefin röst, verkligen!

andra dagen i Italien

 

Spelade in några videos idag med mobilen som jag sedan klippte ihop till en film, tänkte det kunde vara lite roligt för er att se hur det ser ut här genom en film! Haft en underbar dag idag, med bra soligt väder på förmiddagen men lite molnigare på eftermiddagen. Vi åkte över på den Schweiziska sidan idag, och vi åkte även upp på högsta toppen som heter Klein Matterhorn. 3883 meter var vi uppe på då, ganska läskigt faktiskt haha! Men nu har jag inte så mycket mer att skriva, förresten får ni gärna följa mig på videofyme!

paradiset

alla bilder är tagna med min mobil (iphone 5s)

Idag var alltså första skiddagen här i Cervinia i Italien! Det var sååå underbart och jag är så himla glad att det gick att åka med snowboarden utan några stora problem i foten!! Var så sjukt nervös att det knappt skulle gå..
Vädret idag var bäst, sol hela dagen så nu har man faktiskt fått lite färg i ansiktet haha. Man blev dock väldigt snurrig och kände sig lite konstig i huvudet och i kroppen eftersom vi åkte på så hög höjd. Som högst åkte vi uppe på 3480 meters höjd, vilket är jäääkligt högt! Byn som vi bor i ligger 2196 meter ovanför havet, vilket är sjukt högt det med. Märks att man blir väldigt lätt andfådd snabbt när man är ute, man är ju inte van att vara så högt uppe haha!
Men nu ska jag gå och borsta tänderna för att sedan sova, vi ska vara ute tidigt imorgon när liftarna öppnar. Godnatt!

Italy next

Heeeeej, och ja, jag är sämst på att blogga haha, iknow. Har haft fullt upp senaste dagarna och inga roliga bilder heller att visa här på bloggen.
I torsdags fyllde jag år, hade en superbra dag med bästa lina i stan och åt årets första glass utomhus, sedan kollade jag på mitt lags match på kvällen och åt också thai-mat med min fina familj. Dock blev jag sjuk på kvällen och var där med hemma från skolan på fredagen. Låg hemma och sov och försökte bara bli frisk från den hemska förkylningen och halsonten, eftersom att på lördagen skulle vi ha släkten hemma hos oss för att fira mig, och då ville jag ju inte ligga sjuk. Jag mådde bättre på lördagen och var inne en snabb sväng i stan för att byta en födelsedagspresent, efter det låg jag bara hemma och vilade fram tills kvällen då släkten alltså skulle komma. Fick jättefina presenter som jag blev sååå glad för! På söndagen pluggade jag hela dagen för jag hade ett arbete som skulle in på kvällen, och packade även en del. I måndags hade vi chill-dag i skolan för vi har tema-vecka denna veckan, så jag hade valt olika träningspass just på måndagen. Efter skolan gymmade jag med tilda och sedan åkte jag direkt hem för att fortsätta med packningen. Igår gick jag i skolan tills halv 3, sedan drog jag hem och packade, och på kvällen träffade jag petter en stund.
 
Anledningen till varför jag packat i flera dagar är för att imorgon klockan 5 på morgonen ska jag iväg på skidsemester till Italien!! Åhhh ska bli så himla kul, dessutom har jag en ny snowboard som jag är så spänd på att få testa. Så tyvärr kommer jag inte ha min dator med och alltså ingen bloggning från datorn i alla fall, men ska försöka göra några mobilinlägg till er! Så håll utkik ändå ifall jag lägger upp något! Tänkte att jag skulle ha hunnit göra en video med vad jag fick i födelsedagspresent innan vi åker, men det är fortfarande en grej som inte har kommit (som vi beställt) av mina presenter så vill isåfall göra videon när jag fått allt, alltså när jag kommer hem. Kommer hem på torsdagkväll nästa vecka, men direkt på fredagsmorgonen dagen efter åker jag iväg på träningsläger till Danmark med fotbollen, vilket betyder att jag är borta ytterligare 4 dagar. Men nu har jag inte mer tid att skriva, måste verkligen sova. Ni får ha ett superbra påsklov nästa vecka, så hörs vi nog under tiden jag är bortrest! Kram på er!

bästa just nu


1 day left

jacka missäy // väska h&m // t-shirt new yorker // kavaj vero moda // jeans house of belle // klocka ur&penn // converse
 
God kväll! Bloggade aldrig igår för hade fullt upp hela dagen, direkt efter skolan vad jag hos tandläkaren, sedan hos sjukgymnasten och sedan pluggade jag. Åkte sedan och handlade med min syster (som kom hem i måndags!!!). Idag har jag först varit i skolan, sedan hann jag bara hem och äta och sedan var det möte på Sannarp om min linje jag valt. Så var på informationsmöte där i ungefär 1,5 timme, sedan drog jag hem och satte mig direkt med plugget.
Imorgon är det en stor dag, haha nej skämt åsido, men imorgon fyller jag faktiskt år!! Slutar skolan vid 3 och sedan ska jag in till stan för att fika med tjejerna, och sedan blir att kolla på mitt lags match vid halv 6. På kvällen är det planerat att ha lite mys här hemma och beställa thai-mat, sååå gott.
 
Men nu ska jag ta och sova, så vi hörs imorgon!