snow

Har inte så mycket att skriva just nu faktiskt, orkar inte riktigt tänka på något o skriva heller för är så jäkla trött haha. Så ska nog ta och sova nu, godnatt!

gymnasieval

Efter mycket velande hit och dit gjorde jag äntligen mitt gymnasieval idag!! Hoppas bara att jag får åka till London, fy fasen vad kul det hade varit isåfall!! Men om jag får eller inte får jag ju inte veta förrens jag börjar där till hösten.

man växer upp lite varje gång det händer något som gör skitont i hjärtat


träningskläder

Träningströja och löpartights som jag köpte förra veckan, båda från Team Sportia!

cravings

cravings
 Lite saker som jag vill inskaffa mig under våren, mitt nästa köp är i alla fall Odd Molly koftan som jag sparat pengar till i ett tag. Tror jag köper/beställer den veckan som kommer.
Behöver ett par nya jeans och har fastnat lite för bootcutjeans, vet dock inte om jag passar i det, men det är så jäkla snyggt på andra...
Vans med leopardfärg, fyfaaasen vad snygga, blir nog kanske att önska sig i födelsedagspresent! En eller flera snygga kjolar vill jag också ha, fast det kanske blir om några månader jag får fundera på det. Är så himla snyggt att ha det med någon tisha över eller så. Ringar i olika storlekar vill jag också inskaffa mig, finns billiga på H&M som jag nog köper i veckan.

tillbaka med ett nytt försök

Oj, känns som jag inte bloggat på typ 100 år haha. Har haft jäkligt mycket i skolan denna veckan, därför jag inte bloggat. Har även inte haft något att blogga om, men nu har jag lite inlägg som jag planerat i huvudet som kommer upp under helgen. Idag hade jag NO-prov i skolan, kändes som det gick ganska bra, hann dock inte färdigt så hoppas på att få fortsätta nästa vecka. Efter skolan stack jag in till stan och köpte present till mamma, sedan tog jag bussen till Eurostop för att kolla på en tröja. Resten av dagen har jag bara varit hemma och inte gjort något speciellt.
Imorgon har jag tänkt att sova ut, sedan plugga massa, vill även hinna med och träna lite på gymmet, sedan träffa älsklingswilmis på kvällen. Sooooom jag saknat henne, vi har inte träffats på typ 2 veckor?!
Jaja, ska nog sova nu, god natt!

bra helg

Tog dessa bilder inatt när jag skulle cykla hem från Lina, därav väldigt brusiga & dåliga, men himlen var så jäkla häftig haha!!
 
Igår gick jag upp vid 10 för att vara på träningskompaniet klockan 11 med tilda för en genomgång av alla maskiner i gymmet. Testade runt 10 maskiner som var jäkligt jobbiga men bra. Var inne i gymmet i ungefär 1,5 timme, sedan drog jag hem och duschade. Åkte sedan till Team Sportia med mamma och pappa för att köpa nya träningskläder, kan visa dom imorgon om jag hinner. När jag kom hem gick jag, lina, tilda och emma till pulkabacken för att åka lite pulka, hahaha fyfan vad kul vi hade asså. Efter en kall och blåsig pulkaåkning stack vi hem till lina och gjorde hemmagjord pizza, riktigt gott var det! Resten av kvällen spelade vi något spel, kollade film och hade det mysigt!
 
Idag blev det inte heller någon sovmorgon och jag var huuur trött som helst när jag vaknade haha. Stack i allafall till Team Sportia (igen haha) och gjöt sulor till mig, för har låga hålfötter som behövs lyftas upp. Efter det åkte jag till fotbollsträningen och var med lite, åååh vad kul det var, speciellt att träffa alla. Fick dock lite ont i foten i slutet, men jaja jag överlevde haha. Efter träningen åkte vi till Team Sportia (för tredje gången hahah..) för att gjuta ett par till sulor som jag kan ha i mina vanliga skor. Resten av dagen har jag pluggat, städat och bara tagit det lugnt som typ alla andra tråkiga söndagar haha. Jaja, ska nog sova nu, blev ett väldigt långt inlägg känner jag. Och kom nyss att tänka på att jag fortfarande måste ut och fota, ååååh hinner ju fasen aldrig det, jaja godnatt!

kvällens outfit




äntligen fredag

Hej på er! 
Idag kom det äntligen snö till lilla halmstad, tycker den är så mysig fast ändå ganska jobbig haha. Skoldagen var helt okej, inga speciellt jobbiga lektioner. Slutade halv 3 och sedan stack jag och tilda till TK och tränade, körde först en stund på crosstrainern, sedan lite styrkeövningar, efter det sprang jag 3km på löpbandet och sedan lite mer styrka. Kändes riktigt bra att äntligen få springa lite längre efter skadan, har ju knappt sprungit på 7 månader ju!!
Efter träningen gick jag hem och åt, duschade och fixade iordning mig. Och just nu sitter jag hemma hos mina kusiner för att fira min moster som fyller år! Lägger upp kvällens klädsel om en liten stund :)

3 bästa just nu


onsdag

Godkväll!
Har egentligen inte så mycket att blogga om just nu, men kände ändå att jag kunde slänga in ett inlägg. Måste verkligen fota snart för har inga bilder just nu, därav mobilbilden ovanför. Slutade skolan vid 20 i 3 idag, sedan tog jag och nina bussen hem till henne. Var där ett tag och sedan tog vi bussen hem till mig haha. Käkade direkt när vi kom hit och sedan satt vi bara och snackade lite och så. Efter hon hade gått så pluggade jag lite, har massa läxor till nästa vecka och spanskaglosor till på fredag. Imorgon fick vi sovmorgon (!!), sååå skönt, så vi börjar 20 i 10. Men ska ta och sova nu för är dödstrött, god natt!

phone case

Köpte detta förra veckan inne på Hemmakväll för 99kr, äääälskar det. Är ju typ helt kär i glitter så detta tyckte jag var perfekt för min mobil haha!

todays

tröja (ny!) - vero moda / byxor - vila / halsband h&m
 
Har haft säääämst uppdatering senaste dagarna, men har faktiskt inte orkat sätta mig och blogga. Jaja, ska bättra mig haha..
Gick i skolan till 3 idag, sedan stack jag till TK med lina och tilda och tränade med dom. Cyklade lite och gjorde lite andra blandade övningar. Sedan stack jag hem och duschade, pluggade sedan lite spanska och sedan åt jag kvällsmat. Nu ska jag städa lite på mitt rum och sedan blir det att sova, är sjuuukt trött! Vi hörs mer imorgon, godnatt!

fyra favoriter

1. Vitamin C facial cleansing polish - använder jag efter borttagning av mitt smink / 2.Blue corn 3-in-1 deep cleansing mask - ansiktsmask som jag använder 1-2 gånger i veckan / 3. Body scrub med shea-doft - använder jag ibland när jag duschar, man får sjukt len hud!! / 4. Beautifying oil med shea-doft - tar jag på kvällen innan jag ska sova för att återfukta huden ordentligt
 
Fyra favoriter från The Body Shop som jag verkligen gillar och rekommenderar!

lite mer om mitt 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
-Ja, det gjorde jag.

 

Höll du några av dina nyårslöften?
-Tror inte jag hade några nyårslöften, isåfall har jag glömt dom haha.

 

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
-Haha nej.

 

Dog någon som stod dig nära?
-Nej, och det är jag väldigt glad över.

 

Vilka länder besökte du?
-Danmark & Grekland.

 

Är det något du saknar år 2013 som du vill ha år 2014? 
-Inte något speciellt som jag kommer på nu.

 

Vilket/vilka datum från år 2013 kommer du alltid att minnas?
-20 april (JB konsert), 16 juli(Gothia+blev skadad), 8 november(operationen).

 


Största misstaget? 
-Inte vågat säga till när jag mått dåligt eller blivit sårad, litat på vissa personer som jag inte borde ha gjort.
 
Har du varit sjuk eller skadat dig? -Ja & ja, varit sjuk en del gånger med bl.a. influensa haha usch, även skadat foten som ni säkert vet.
 
Bästa köpet/köpen? -Mina Johnny Bulls och en hel del klädesplagg, t.ex. min pälsväst.
 
Vad spenderade du mest pengar på? -Haha mat (självklart), kläder och tuggummin.


Gjorde någonting dig riktigt glad?
-De få personer som jag kommit närmare detta år har gjort mig glad. Våren/sommaren gör mig alltid glad också!

 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2013? -Wake me up, Hey brother, Burn, Classic, What about us, Best song ever, Story of my life, Bonfire heart, Strong, The spark, finns ju maaassa fler men orkar inte skriva fler haha.

 

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?-Ledsnare, helt klart, haft ett tufft år med mycket motgångar.

 

 

Vad önskar du att du gjort mer? -Tagit vara på tiden, fotat mer och sagt vad jag tyckte istället för att vara tyst och tro att det löser sig ändå.

 

Vad önskar du att du gjort mindre? -Borde inte ha lagt så mycket tid på saker och personer som jag bara blev ledsen av och irriterad på, helt enkelt varit mindre med de människor som bara svek och ljög.

 

Blev du kär i år?  -Ja.

 

Favoritprogram på TV? -Ehm vet inte riktigt, kollade inte så mycket på tv förutom repriser på gamla serier som OTH & O.C haha.

 

Bästa boken du läste i år? -Inte läst någon bok faktiskt, eller bara dåliga böcker inom skolan som vi varit tvungna att läsa haha...

Största musikaliska upptäckten? -Vet inte riktigt, men fastnat mer för One Direction typ, fast lyssnat ganska mycket på Bastille också.

 

Vad gjorde du på din födelsedag? -Träffade kompisar och hade släkten på besök.

 

Hur skulle du beskriva din stil i år? -Haha oj vad svårt...kan inte riktigt beskriva den, har bara tagit på mig de kläderna som jag gillar och är bekväma typ.

 

 

Vad fick dig att må bra? -Mina vänner och min familj, och musik.

 

Vem saknade du? -Vissa vänner som jag förlorade.

 

De bästa nya människorna du träffade? -Har träffat flera nya människor i år, vissa som jag fortfarande umgås med men även vissa som jag inte har så bra kontakt med, men de närmsta vännerna som jag har nu är väl de bästa nya människorna jag träffat under året, framförallt wilma♥

 

Planer för 2014 -Försöka vara gladare och umgås med de människor som får mig att må bra, komma tillbaka till fotbollen, bli mer fit och träna stenhårt, fokusera som fasen i skolan och skaffa mig ett sommarjobb! Ska göra allt för att jag ska må bättre än förra året!


iPhone 5s

åååååh lycka. äntligen en ny mobil!! pappa och mamma överraskade mig förra veckan med att dom beställt en ny mobil till mig eftersom min förra gick sönder, så idag var vi och hämtade den. en iphone 5s i silver blev det, ville egentligen ha med guldig baksida, men leveranstiden på den var jättelång så isåfall skulle jag fått vänta 3 veckor till men det orkade jag inte haha. men är så himla nöjd nu, tack världens bästa föräldrar♡

denna känslan är obeskrivlig

Idag stod jag äntligen på fotbollsplanen igen efter att ha stått vid sidan som skadad i ett halvår. Fyfan vad det kändes bra!!! Dock är jag ju inte tillbaka helt och kan spela som jag brukar, utan börjar långsamt och försiktigt ta mig tillbaka. Var så härligt att träffa alla igen och fick ett sånt fint välkomnande!! Men idag på träningen så testade jag bara att jogga runt med fotbollsskorna och var även med på en övning med boll, och det gick faktiskt väldigt bra. Åh kan inte beskriva min lycka just nu. Äntligen är jag ett steg närmre till hur det var innan, ett steg närmre till att kunna göra det jag älskar ♡
 
Men imorgon börjar skolan igen och jag är verkligen inte redo, usch. Vill ha lov föralltid haha, nejmen nu ska jag sova. Godnatt!

black & white

Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G

min andra halva

älskar dig så obeskrivligt mycket♥

nångonstans mitt i allt så ska man räcka till

Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
 
sometimes you gotta accept the fact that certain things will never go back to how they use to be

love ♡♡♡

Godkväll!
Imorse gick jag upp vid 9 för att åka och lämna av min syster på tågstationen. Hon har varit hemma i två veckor men nu var hon tvungen att åka tillbaka :( Men om tre månader är hon hemma igen, så jag hoppas dessa månaderna går fort! Efter vi hade lämnat henne vid tåget stack jag hem och packade träningsväskan och stack ner till TK med mamma och tränade body balance. Annars idag har jag bara segat framför tv:n och även pluggat matte. Imorgon ska jag först träna tabatachallenge med mamma, sedan träffa Wilma. Får se vad vi hittar på, men vi ska i allafall sova här imonkväll. Men har inte mer att skriva nu, så vi hörs mer imorgon!
 
Några bilder på mig och bästa syster♡

new things

Fick ju ett presentkort på Emporia i julklapp, så igår var familjen där. Var där ungefär 10 min innan dom öppnade, det var skönt att vara där så tidigt med tanke på att det inte alls var mycket folk. Fick iaf med mig en t-shirt från only, en jätteskön mössa från hollister och en gosig stickad tröja från gina tricot. Efter vi hade varit på Emporia i några timmar tog vi tåget in till stan och fikade där. Sedan åkte vi till net on net och bytte min locktång jag fick i julklapp, till en annan, för den jag fick var fel. Köpte även nya högtalare till mig, som jag fick som julklapp.
 
Nu ska jag och min syster hämta kusinen Elin så ska vi in till stan och fika, sedan gå på bio! Vi hörs senare.

nyårsafton

Lite bilder från gårdagen! Dock blev bilden på mig väldigt suddig haha, jaja.
 
Började kvällen med familjen+två andra familjer hos oss, åt förrätt här. Sedan cyklade vi hem till en av de andra familjerna och åt varmrätt, sedan stack jag hem. Då kom Tilda och Lina hem till mig, och jag hade fixat efterrätt åt oss. Blev faktiskt riktigt lyckat och gott! Inväntade sedan tolvslaget med musik och massa prat. Sedan gick vi ut klockan 12 och kollade på alla fina fyrverkerier och tände lite tomtebloss. Vi gick sedan in igen efter ett tag och lyssnade på musik och käkade massa gott, efter det låg vi och snackade till ungefär klockan halv 5 haha, jäklar vad trötta vi var då!
 
Jag hade ett riktigt bra avslut på 2013 och en lika bra början på 2014 med mina fina vänner, kärlek till er. ♡
Hoppas ni också hade en mysig och rolig nyårsafton!