saknar detta ganska så mycket

 
Bilder från i maj förra året när jag var i Grekland, åååh hade ju inte suttit fel att befinna sig där nu..

290314

Har precis gjort mig klar och ska strax sticka iväg till några kompisar för en myskväll. Idag vaknade jag upp hos Wilma, vi käkade frukost och sedan stack hon iväg till samling inför fotbollsmatch medans jag stannade hemma och fixade mig. Tog sedan bussen till skedalahed och kollade på matchen, sedan hämtade pappa mig där efteråt och när jag kom hem käkade jag lite lunch och drog vidare gymmet. Resten av dagen har jag pluggat, försökt komma igång med ett arbete i so:n som ska vara inne på fredag. Usch, känner mig lite stressad..
 
Men nu ska jag sticka, så vi hörs mer imorgon! Kram på er!

kidnappning & överraskning

Godkväll!
Hade galnaste och bästa dagen igår. Pappa smsade mig på dagen att han, jag och mamma skulle ut och käka på kvällen. Så jag tog det bara lugnt på eftermiddagen fram tills vid klockan halv 7 då det ringde på dörren. Pappa ropade att jag skulle öppna (vilket jag var väldigt motvillig till), iallafall, när jag väl kollade ut genom fönstret i dörren stog det ingen där och jag blev lite småsur. Men sen när jag vänder mig om  kommer mamma med en ögonbindel och sätter den på mig, hahaha då blev jag lite rädd. Men sen när jag fått på mig jacka och skor så blir jag utskickad till en bil och åker i några minuter. Haha vi åkte för övrigt typ 4 varv i en rondell, bara för jag inte skulle fatta vart vi skulle. Sen när jag blir utdragen ut bilen och får av ögonbindeln efter en stund, står Wilma och Emma framför mig! Hahah jag blev så chockad och glad!!!
Vi befann oss utanför Wild West där vi skulle käka, för att fira mig i förskott eftersom jag fyller år på torsdag.
 
Hade mysigaste kvällen med dom bästa vännerna i hela världen, och åt jättegod mat och bara satt och snackade om allt möjligt! Jag käkade club sandwich med dollar chips på wild west (haha jag har en enormt stor kärlek till club sandwich för er som inte vet). Det var iallafall supergott och jag blev hur mätt som helst.
 
Efter besöket på wild west åkte vi hem till mig och hämtade lite sovgrejer och tog sedan bussen till Wilma. Där åt vi en jättegod efterrätt som wilmas mamma hade gjort, sedan somnade vi vid typ halv 12. 
Har verkligen världens finaste vänner, ni är bäst

soliga fredag

tröja gina tricot // jeans new yorker // jacka missäy // solglasögon h&m // converse

svar på frågor angående min fotoperation

Q: Under din fotoperation, var du sövd då?
Kan du berätta lite om operationen? Hur ser det ut efteråt? Vad gjorde dem? Gör de ont? Lite allmänt om de :)
 
A: Tänkte alltså att jag kunde svara på dessa frågor med ett inlägg nu!
För er som inte vet har jag opererat min fot 2 gånger under senaste halvåret, en gång den 8 november och en andra gång den 11 februari.
 
Första operationen gick dom in via titthål in i foten, och lagade både yttre och inre ledband som var trasiga. Jag var sövd under hela operationen, vilket jag hade valt själv. Tyckte bara det kändes otroligt obehagligt att behöva ligga vaken och liksom oroa sig. Jag gick sedan på kryckor i 3-4 veckor, som blev väldigt uttjatat och jag hoppades på att inte behöva göra det på ett tag.
Efter operationen gick jag började jag köra rehab två gånger i veckan, men kände sedan efter några veckor att det fortfarande inte kändes helt bra och något var fel.
Så vi gick tillbaka till läkaren, som kände på foten och bedömde då att det behövdes en till operation. Men varför en till? Jo, för att mitt inre ledband fortfarande var lite "slappt" och var alltså anledningen till smärtan som jag fortfarande kände i foten efter första operationen. När beslutet hade tagits att jag skulle opereras igen fick jag tid till operation bara en vecka efter, vilket kändes väääldigt skönt med tanke på att jag bara ville att allt skulle bli bra!
 
Så under operation nummer två öppnade dom denna gången upp när dom opererade, och gjorde alltså ett ganska stort snitt. Även denna operationen var jag sövd. Denna gången gick dom in och stramade/spände till det inre ledbandet, och tog även bort något vävnad som hade bildats under titthålen från förra operationen. Jag gick sedan på kryckor ungefär lika lång period som efter förra operationen, och fyfan vad trött jag var på kryckorna då!!
Denna gången gick/går jag hos en annan sjukgymnast, som istället jobbar på sjukhusets rehabilitering. Jag är där 1-2 gånger i veckan och gör även rehab övningarna flera gånger i veckan på gymmet. Idag är det ungefär 1,5 månad sen den senaste operationen och jag tycker att det känns hyffsat bra i foten i nuläget och det går i alla fall framåt. Så mitt mål är att kunna börja jogga små rundor denna veckan, och sedan komma igång med det mesta!
 
Här är 3 bilder, den översta är tagen för ungefär 2-3 veckor sedan, och det är även bilden längst ner till vänster. Fast bilden längst ner till höger är faktiskt tagen idag, och där kan ni se ett stygn sticka upp (det svarta lilla strecket typ). Jag har ju märkt att såret har läkt lite dåligt i mitten, vilket vi förstod idag varför. Jag hittade alltså ett stygn lite gömt i ärret som dom glömt ta väck..åhh blir riktigt irriterad. Vilket betyder att jag måste gå först till skolsköterskan imorgon för att se om hon kan ta väck det eftersom det måste bort! Om inte hon kan göra det ska vi boka tid hos en läkare. Men jag är bara orolig nu att det kommer göra så ont att ta väck det, eftersom läkningen av ärret har hållt på ganska länge nu så att stygnet sitter nog ganska djupt...
Jaja, det går nog bra ändå får jag hoppas!
 

todays

top, skirt & necklace from h&m
 
Hejsan! Haha såg nu att jag ser äckligt blek ut på bilderna..har ju dock ljusat upp dom ganska mycket i Photoshop så helt likblek är jag ju inte i verkligheten som tur är hahaha. Jaja, dagen idag har varit sjukt lång känns det som. Började med nationella i engelska i 3 timmar, kändes ganska bra och jag hoppas på ett bra resultat. Efter dom långa timmarna i klassrummet hade vi lunchrast i 1,5 timme, vilket också var väldigt segt. Men jag, tilda, clara, lina o emma gick upp till musiksalen i en stund innan vår musiklektion började så fördrev tiden lite i allafall. Hade sedan en 2 timmars lång musiklektion som jag bara försvinna ifrån, uuusch kändes som en evighet.
 
Direkt efter skolan stack jag och gymmade med Kelly, fast var helt slö och jättehungrig så träningspasset blev inte så lyckat. Men jaja, fick ändå lite gjort. När jag kom hem åt jag våfflor, eftersom det är våffeldagen (för den som missat det?!?). Nu ska jag gå och byta om för att dra vidare till fotbollsträningen och träffa mitt underbara lag och jag ska även försöka jogga lite runt planen för att se hur det känns. Hörs senare, kram.

morgonpromenad i solen


monday again

jeans levi's // blus saint tropez // halsband efva attling
 
Godkväll! Då var det ny vecka och framför mig har jag en hel del nationella prov som jag är så nervös för haha. Började i alla fall denna måndagen väldigt bra med en 15 min promenad imorse direkt efter jag vaknat, kände mig väldigt pigg efter det! Ska nog fortsätta göra det ibland framöver faktiskt.
Slutade skolan vid 3 och åkte in till stan en runda med kompisar, köpte 2 grejer som jag kanske visar imorgon. Vi tog även en fika på espresso house och satt och snackade där en stund. Åkte sedan hem för att plugga och bara ta det lugnt. Men nu ska jag ta och sova, så hörs vi imorgon! 

forever the best

 Dessa versionerna av mina 3 favoritlåtar med han är bara sååå bra, han är och kommer alltid att vara den bästa artisten enligt mig♥

sminkförvaring

Denna superbra sminkförvaringslådan bad jag min farmor och farfar köpa till mig när dom var på Ikea i fredags. Nu har jag äntligen ordning på mina sminksaker! Kostade bara 149kr också :)
 
Idag hade vi nationella i svenska, läsförståelse. Usch, vi satt i 4 timmar och skrev, minus en paus på 20 min. Riktigt segt var det, men jag hade med mig lite mat och dricka så överlevde i alla fall haha. Slutade skolan vid 3, hann sedan bara åka hem och äta och plugga lite innan det var dags att cykla tillbaka till skolan. Vi hade öppet hus mellan klockan 17-19, för elever som går i 3an och 4an, för till hösten ska min skola bli en årskurs 4-9 skola.
Efter jag var klar där vid 19.00 åkte jag hem och åt kvällsmat och har sedan pluggat efter det, har ju spanskaprov imorgon och känner väl mig ganska säker! Men nu ska jag ta och sova, god natt!

bäst


sååå bra.

mot skåne

linne bikbok // kofta express // jeans house of belle // väska MK // klocka ur&penn // + sjal från bikbok & skinnjacka från missäy

Sitter just nu i bilen mot Skåne, först ska vi till Landskrona för att pappa skulle kolla på något. Sedan åker vi till Helsingborg för att kolla lite på Väla och Ikea. 
Har varit dålig bloggning senaste dagarna, men har helt enkelt inte haft tid eller ork. Har ganska mycket att plugga i helgen, men ska försöka hålla bloggen uppdaterad ändå.
Ha en bra lördag!

studiedag

Lite bilder från dagen! Vaknade vid 11 imorse och käkade frukost, fixade mig och dammsög övervåningen. Sedan tog jag bussen till Wilma vid halv 2, där vi åt lunch, pyttipanna som vi älskar hahah. Sedan fotade vi lite och tog bussen till maxi för att köpa vitaminwater. Maxi hade ju rea på dom haha, så jag köpte på mig ett lager! Efter vår lilla trip till maxi tog jag bussen vidare till gymmet och tränade där i ungefär 1 timme. Resten av kvällen har jag och mamma kollat på Cityakuten och jag har även pluggat en del. Nu är jag riktigt trött så måste sova, godnatt!

bra dag

Godkväll! Sitter just nu och kollar på Grey's Anatomy med mamma, det är sååå bra! Gick i skolan till halv 3 idag, var sedan hos frisören. Klippte av ganska mycket, så nu är det fräscht och mycket kortare, kanske kommer en bild på det imorgon. Efter besöket hos frisören stack jag direkt till TK, där jag tränade med clara, tilda och lina. Inte gymmat ordentligt sen i lördags, utan bara varit på gymmet och kört min rehab, så det var riktigt skönt att köra ett riktigt pass!
Har studiedag imorgon, vilket ska bli så himla skönt!! Ska åkta till Wilma på förmiddagen och vara hos henne på dagen, sen på kvällen tror jag att jag sticker till gymmet en sväng.

vårväder

Åhhh blev så glad imorse när jag vaknade och såg att det var soligt ute, våren är verkligen påväg nu!
Har haft en ganska lugn dag i skolan, fick sluta 1 timme tidigare också, det var såå skönt. Efter skolan fikade jag med mamma i stan, sedan direkt till sjukgymnasten. Det gick bra, dock är jag jäkligt trött på rehab nu haha..
Jaja, det blir ju i alla fall bättre i foten, det är väl så man får tänka antar jag.
Nu ska jag platta mitt hår och käka kvällsmat, åker sedan och kollar på mitt lags DM-match!
Så vi hörs nog inte mer idag, kram på er!

boyfriend jeans

new yorker - 399kr

monday's

blus hm // baslinne hm // jeans lindex // klocka ur&penn + boots från johnny bulls & skinnjacka från missäy

chokladpannkakor

Fixade godaste mellanmålet idag när jag kom hem från skolan, chokladpannkakor med banan och blåbär! Det var sååå gott och jag blev verkligen mätt haha. Skoldagen idag gick ganska snabbt, hade matteprov direkt på morgonen som jag hoppas gick bra. Det kändes i alla fall som det gick bra! På idrotten vad jag på TK som vanligt, och gjorde mina rehab övningar, efter det käkade jag (äcklig..) skollunch haha, sedan var jag hos läkaren på återbesök. Slipper äntligen att ha min stora fula skena med min rymdsko hahah, fick en mindre skena istället som också stabiliserar men som jag kan ha vanliga skor till. Åkte tillbaka till skolan för att ha 1 timmes engelska och sedan slutade jag för dagen.

Men nu måste jag fortsätta skriva på min slöjdutvärdering som ska vara inne imorgon, och efter jag skrivit den ska jag cykla och hämta mina byxor som min syster köpte till mig i Norge! Vi hörs mer sen, tänkte lägga upp dagens outfit lite senare.

min saknade alice

Idag fyller min fina italienska vän Alice år, åååh saknar henne så. Lite fina gamla bilder från när jag var i Italien hos henne och när hon var här i Halmstad. Önskar verkligen att jag kan åka och hälsa på henne snart♥

Har inte så mycket att skriva mer just nu, har inte gjort så mycket idag förutom att plugga och fixat lite grejer med mamma och pappa. Har haft huvudvärk nästan hela dagen så vill verkligen bara sova nu, godnatt.

morgonträning

Hejsan! Gick upp vid halv 9 imorse för att jag skulle till läkaren halv 10. Blev så glad när jag såg att det var sol ute!!
Efter läkarbesöket stack jag till TK med tilda och gymmade i 1,5 timme. Älskar verkligen att träna på morgonen, för man kommer igång och blir pigg! Skönt oxå att vara på gymmet så tidigt eftersom det knappt är något folk då. Körde iaf ben och mage idag+min rehab, fyfaaan vad jobbigt det var. Kommer ha en riktig go träningsvärk imon asså!!

Just nu sitter jag och pluggar matte, har prov i funktioner och algebra på måndag, usch så himla tråkigt. Jaja, nu måste jag fortsätta plugga och sedan ikväll ska jag träffa kompisar så kanske inte blir mer bloggning idag, får se.
Ha en bra lördag!

fredagens outfit

jacka missäy // jeans levi's // linne (nytt!) bikbok // kofta odd molly // väska michael kors // skor converse

Äntligen fredag och helg!
Helt okej dag i skolan, var dock väldigt mycket tröttare än vanligt. Har börjat sova så jäkla dåligt på nätterna..så himla jobbigt! Slutade skolan 14.20 och åkte sedan med mamma till flygplatsen för att hämta pappa som varit i Stockholm denna veckan. När jag kom hem städade jag undan på mitt rum och sedan hämtade Wilma och hennes mamma mig så åkte vi hem till Wilmisen. Lagade mat och hade det mysigt, just nu sitter vi och kollar let's dance och älsklingen fixade en jättegod efterrätt innan! Bäst är hon.
Om någon timme ska vi ta bussen, jag ska hem till mig och Wilma ska till stan.

Imorgon ska jag till läkaren tidigt, sedan till gymmet med tilda. Efter det blir det att ägna några timmar till plugg, har matteprov på måndag, usch. Och på kvällen ska jag träffa kompisar. Ha en fortsatt bra fredagskväll allihopa, kram!

dålig dag

Hej på er!
Denna dagen har varit bland dom sämre, har varit sjukt sur nästan hela dagen. Började med att jag självklart lyckades glömma mina nycklar hemma, vilket jag kom på när jag cyklat halva vägen till skolan..så fick cykla tillbaka var jäkligt sur redan då haha. Sen hade vi matte första lektionen och några av talet var bara så hemska att jag typ ville börja gråta hahah. Sen hade vi no-lektion där vi skulle labba, och självklart fanns det bara begränsat antal av vissa grejer så folk blev ju bara sura på varandra för alla ville hinna göra sitt. Menmen, sen fortsatte dagen bara vara allmänt dåligt.

Direkt efter skolan stack jag till körskolan för att göra en synprövning för att kunna skicka in min ansökan om att börja övningsköra, eftersom jag fyller år om mindre än en månad(!!). Bokade även klipptid när jag ändå var inne i stan, och kollade upp en grej med ett sommarjobb. Åkte sedan till TK med Clara och gymmade i 1,5 timme. Fyfaaasen vad skönt, tog ut all ilska också när jag tränade så blev verkligen ett stenhårt pass.

Gjorde en riktigt go smoothie(bilden) innan när jag kom hem från träningen! Vaniljyoghurt, banan, blåbär, jordgubbar & fiberhavregryn hade jag i min, sååå gott.

Men nu ska jag ta och sova, är sjukt trött just nu! Godnatt♥

Q/A

Q: Kan inte du visa bilder på hur ditt rum ser ut? :)
A: Jo absolut, men har fortfarande lite småsaker jag vill fixa innan jag visar mitt rum. Ska hänga upp lite hyllor, och beställa och hänga upp foton också. Men ska försöka fixa det snart så ni får se mitt rum! :)
 
Q: kan du visa hur du gör dem lockarna? skit fina!
A: Tack så mycket! Kan visa vilken locktång jag använder, men orkar inte göra någon video eller så haha.
Jag använder denna locktången från Remington, finns att köpa här.

Q: Hur fixar du tävlingar? Var får du bikinin ifrån?
A: Tävlingen jag har förra veckan där man kunde vinna valfri bikini från To Die For, kunde jag ha här på min blogg för det var ett samarbete. Jag mailade dom och frågade om dom var intresserade, och fick sedan vissa krav som jag var tvungen att ha med här på bloggen för att kunna ha tävlingen. På så sätt kunde jag alltså tävla ut bikinin här! :)

boktjuven

Igårkväll var jag, mamma och pappa på bio, vi kollade på boktjuven. För er som inte vet vad den handlar om, så är filmen om andra världskriget. Den var sååå bra, och jag tycker verkligen ni borde gå och se den om ni inte gjort det än!!

Idag har jag suttit och pluggat nästan hela dagen, skrev och skickade in en bokreflektion som ska vara inne imorgon. Var även på gymmet innan, skönt att träna lite. Har inte så mycket mer att skriva just nu, kram.

Levi's jeans

Var inne i stan igår med mamma och letade jeans, letade efter ett par boyfriend jeans och ett par vanliga ljusa för jag har bara mörka jeans. Provade ett par boyfriend, men dom satt inte alls bra och var typ 20cm för långa haha. Hatar att vara så kort när det gäller att köpa jeans, hittar ju nästan aldrig några som sitter så där perfekt som man vill. Men inne på JC hittade jag ett par ljusa jeans som satt väldigt bra, dock var dom lite långa. Så om jag bestämmer mig för att behålla dom så ska dom nog sys upp några centimeter. Jeansen är alltså från Levi's och kostade 799kr.

happy birthday

Världens finaste kille fyller 20 idag ♡ ♡

vinnaren av tävlingen om valfri bikini från To Die For...

...är Matilda Ekman! Stort grattis till dig! Du kommer få ett mail av To Die For så du får din bikini i den storleken du ville ha. Så glöm inte kolla din mail!

Och tack till alla andra som vad med i tävlingen, kul att det blev ganska många! :)