todays

klänning & t-shirt hm // skärp scorpion // klocka regal // halsband efva attling + ryggsäck från new yorker

bananpannkakor

Jag och min syster testade att göra bananpannkakor för första gången idag, jag var inte jätteförtjust i det första tuggan men efter ett tag tyckte jag att det smakade ganska bra! Vi skar upp lite melon till, och jag hade även vaniljkvarg. Superlätt mellanmål som jag lär göra fler gånger!

sommarjobb!

Åhhhh är så himla glad just nu, för att för någon timme sedan fick jag ett mail från stället där jag var på intervju förra veckan där det stod att jag fick jobbet!!! Så i sommar kommer jag jobba på Norre Park Hotell i stan, och jag är så himla glad över det!! Är på världens bästa humör nu haha :D
 
Vädret idag har ju varit huuuur varmt som helst, nästan för kvavt enligt mig. Men man ska väl inte klaga nu när vi äntligen fått ordentlig värme. Efter skolan låg jag ute i solen ett tag, sedan tog jag tag i plugget eftersom jag har ett arbete som ska vara inne imorgon. Blev nästan nyss klar med det, så nu är det inskickat och jag kan bocka av det från listan med grejer som är kvar i skolan. Så det känns skönt!
Bara några veckor kvar till efterlängtat sommarlov♥

orientering

en fin bild från helgen med mina favoriter♥
 
God kväll! Började dagen med orientering uppe på Galgberget, gick faktiskt väldigt bra eftersom jag klarade alla kontrollerna och kom i mål på andra plats i klassen med en tid på 1 timme och 44 minuter. Så det kändes gött! Cyklade hem efter det eftersom det var 2,5 timme tills nästa lektion började, så duschade och lagade lite lunch hemma då.
När jag kom hem från skolan satte jag mig i solen med lite plugg, det var ju så sjuuukt varmt idag. Blir så himla glad när solen är framme, hoppas bara det håller i sig så här! Efter att jag hade suttit i solen i någon timme cyklade jag till fotbollsträningen, dock kunde jag inte vara med alls mycket idag på grund av att på orienteringen sprang jag nästan 9km och foten fick ta mycket stryk...
Men nu ska jag ta och sova, så hörs vi mer imorgon!

något av det finaste jag sett

Såg denna på youtube för ungefär en vecka sedan, och när jag såg den blev jag helt tårögd ♥

sunny day

t-shirt (ny!) gina tricot // jeans lindex // kofta h&m // klocka regal
 
Matchen jag och line dömde idag gick väl helt okej för oss, första gången var det ju som vi dömde haha. Men bra för en första gång skulle jag säga! När den matchen var slut vid 12 satte vi oss och käkade pastasallad som vi tog med dit, för att vi skulle vara på IP hela dagen. Tjejerna i mitt lag samlades vid 2, och där emellan spelade vi lite fotboll med Jesper. Vi kollade sedan på mitt lags match, det blev vinst med 4-0! Efter det cyklade jag hem och har bara tagit det lugnt sen dess. Men nu ska jag sticka hem till tilda där lina också är, så ska vi ha mysig lördagskväll. Vi hörs mer imorgon!

presenter från London

2 supergulliga linnen, 1 par converse & 3 vs trosor kom min syster & min pappa hem med till mig efter 2 dagar i London! ♥
 
God kväll! Sitter just nu framför teven med familjen och kollar på en film, en lugn fredagskväll hemma! Eftersom jag ska upp tidigt imorgon och döma fotbollsmatch och är riktigt trött efter denna jobbiga veckan i skolan så är det ganska skönt att bara vara hemma. Idag gjorde vi äntligen sista nationella provet, och jag är sååå glad att allt är över nu!! För att fira det bakade jag en kladdkaka innan, första på typ 3 månader, men kände att jag var värd det efter allt slitande med nationella. Har inte så mycket mer att skriva nu, så ni får ha en fortsatt bra kväll!

ready for the summer

49kr per del från h&m
 
Godkväll! Sitter just nu och kollar Eurovision på tvn med mamma och wilma, vi åt kvällsmat för en stund sedan, grillad kyckling med potatis och tzatsiki. Såååå gott var det! Tidigare idag var jag inne en sväng i stan med mamma och emy, hittade 3 fina bikinidelar som ni ser på bilderna ovan. 49 kronor per del är ju hur billigt som helt, så det var ju superbra!! Perfekt inför sommaren!
Beställde nyss hem 2 klänningar från sheinside.com, men bilder på dom får ni se när jag får dom.

äntligen helg

linne abercrombie & fitch // jeans levi's // kofta express // skärp scorpion // halsband efva attling // loafers nelly trend

Godkväll! Kom nyss hem från att ha kollat på bio med min syster. Vi kollade Divergent, och fyfaaasen vad bra den var!!!! Asså bästa filmen jag sett på länge, ni måååste verkligen se den. 

Skoldagen idag var ganska chill, först hade vi sista mattenationella och jag kände mig faktiskt väldigt säker genom hela provet även fast jag hoppade över någon enstaka uppgift. Efter det nationella hade vi no, lunch, svenska och sedan spanska. Ingen av lektionerna var speciellt jobbiga och det var helt enkelt en bra skoldag! Direkt efter skolan drog jag och tilda och köpte en varsin celcius som vi drack innan vi gymmade. Var på gymmet i lite mer än 1 timme, och jag var så trött/utmattad så att jag var jättesnurrig och svimfärdig när jag gick in i stretchrummet. När jag kom hem åt jag lite gott mellanmål som jag kan visa längre ner i inlägget! Sedan gick jag ut i trädgården och klippte gräset, det var ganska jobbigt då jag fortfarande var snurrig plus att jag var illamående..jaja det gick bra ändå. Tog mig en varm dusch när jag kom in så då mådde jag liiite bättre!
Herregud vad detta inlägget blev långt nu haha, jaja det får bli så. 
Här får ni lite bilder på mitt mellanmål jag åt efter träningen idag:
kvarg med blåbär, jordgubbar, banan & kokos, och ett glas proteindricka (one whey-protetinpulver med vaniljsmak+mjölk)

skirt

kjol & tights h&m // t-shirt mango // halsband glitter // + mina leovans och skinnjacka

wednesday

Hej på er! Nationella idag kändes väl helt okej, lite sur på mig själv för jag inte kunde vissa uppgifter men jag är väl nöjd ändå. Är dock nervös inför den sista delen av matten som vi ska skriva på fredag, eftersom den typ bara består av problemlösning och det är ju kanske inte min starka sida haha...
Efter skolan cyklade jag hem i det äckliga regnet och käkade snabbt och bytte om för att cykla ner till gymmet där Tilda var. Började med 2 km på löpbandet som uppvärmning och sedan körde vi ett benpass. Fyfasen vad jobbigt det var, kunde knappt gå hahah. Körde även lite rehab för foten, eftersom jag bara går hos sjukgymnasten 1 gång i veckan.
Nu ska jag faktiskt gå upp till mitt rum och sova, är väääldigt trött idag. Kram!

nationella imorgon

jeans lindex // kofta odd molly // baslinne h&m // skor johnny bulls

Orkar inte skriva så mycket ikväll, utan behöver bara sova nu för imorgon är det nationella och jag behöver all sömn jag kan få för att orka med morgondagen. Önskar er alla andra 9or som ska göra mattenationella imorgon lycka till!! Godnatt!

a sky full of stars

en av mina favoritlåtar just nu, den är så skön att lyssna på!!

boyfriend jeans

boyfriend jeans new yorker // tröja new yorker // sjal bik bok // jacka missäy // väska new yorker // converse
 
Godkväll på er! Då var det måndag igen och ny vecka, och några dagar närmre sommarlov. Är sååå trött på skolan just nu så vill bara lägga mig under en sten fram tills sommaren, hur skönt hade inte det varit?!? Jaja, nationella i matte har vi nu på onsdag och fredag och jag känner väl mig lite nervös inför det. Men känns ändå som har hyffsat bra koll på det mesta så får väl hoppas på att det ändå går bra!
Skoldagen idag var riktigt trist och jag önskar bara att alla betyg var satta nu så man slapp jobba ihjäl sig typ. När jag kom hem från skolan satte jag mig lite framför tvn med mellanmål och sedan har jag kollat igenom matten också. Ska nog gå och städa mitt rum nu och bara ta det lugnt. Ville egentligen dra till gymmet idag och köra ett riktigt tufft pass men min fot mår inte så bra efter igår...
Det glömde jag förresten berätta för er, att jag var på fotbollsträningen igår och testade att passa och skjuta. Var nästan helt inställd på att jag verkligen inte skulle kunna skjuta alls, men det gick helt suveränt och jag kunde skjuta riktigt hårda skott! Blev så himla lycklig när det gick, eftersom det var första skotten på 9 månader!! Foten blev dock lite svullen på kvällen och jag vaknade ganska många gånger i natt av smärta från foten...

bra dagar

Igår träffade jag cissi på kvällen i stan, så tog vi bussen till maxi och köpte massa frukt och choklad som vi kunde äta när vi kom hem till mig. Det vad riltigt gott och efteråt så hamnade vi i en liten matkoma hahah...
Vi somnade sedan vid 3 eller nåt efter en mysig kväll med massa snack och annat mysigt med världens bästa cissibabe. 
Imorse när vi vaknade gjorde vi en mumsig frukost och fixade sedan iordning oss för att gå ut och fota. Tog massa bilder som antagligen lär dyka upp här på bloggen! Efter fotandet cyklade vi in till stan för lunch på brooktorpsgården. Jag åt en baguette med kyckling och soltorkade tomater, holyyy vad sjukligt god den var!! Efter lunchen tog vi en runda på stan, jag passade på och köpa en ny foundation för min förra tog slut nyss.

Resten av dagen har jag pluggat och bara tagit det lugnt, och imorgon blir det mer plugg och även träning. Nu ska jag sova, godnatt!

bilder från i torsdags

Var ju alltså på Liseberg i torsdags, och vi hade såååå kul. Det var dock väldigt mycket mer folk än vad vi trodde det skulle vara, men det var sjukt roligt ändå! Åkte nya helix, fyfan vad underbar den var!!!! Om ni åker till Liseberg måste ni åka den! Tilda vann 4 kg godis som ni ser på bilderna, hon har alltid sån jäkla tur, hahah avis blev man ju iaf...
Hade i alla fall en underbar dag med mina fina vänner♥

liseberg

Hej på er! Längesedan jag skrev här på bloggen, men har haft annat att göra! Vädret har ju varit underbart nu dom 2 senaste veckorna, riktigt härligt!! Igår i skolan hade vi crazy day, och min klass hade bokstaven D, så vi hade bestämt att vi skulle se ut som disneyfigurer. Kan visa bilder antingen senare ikväll eller imorgon, så får ni se vad jag hade klätt ut mig till! :)
Igår var det ju också valborgsmässoafton och jag, lina, tilda och emma var inne i stan och kollade på majbrasan i nissan. Efteråt satte vi oss en stund på Espresso House och tog en fika, riktigt mysigt! Idag gick jag upp tidigt för att om ungefär 45 minuter går tåget mot Göteborg och Liseberg! Ska dit med tjejerna jag var med igårkväll, och vi beräknas vara framme vid Liseberg 20 i 12. Det är ju soligt ute idag och så det blir nog en alldeles perfekt dag! Men nu måste jag packa ihop mina saker och sedan cykla till tågstationen, vi hörs!