motljus


God kväll på er! Måndag idag, första dagen på veckan & alltid lika seg. I skolan har vi tema-vecka, denna gången är temat musik. Faktist väldigt roligt om jag får säga det! Vi är i olika grupper, så ska vi öva in en låt på instrument & sång, och sedan "visa upp" den inför alla 7:or. Min grupp har fått Justin Biebers Mistletoe, gissa om jag blev överlycklig när jag fick veta det eller? Ja, det blev jag! Jag spelar gitarr i vår grupp, det är ganska svårt med kul! Efter skolan åkte jag hem & kollade lite på tv, sedan pluggade jag inför kemi-provet vi har på torsdag. Efter det hade jag fotbollsträning i 1,5 timme. Så jag är väldigt trött nu! Men nu ska jag sova, godnatt ♥

Mathilda Råman - portrait #4


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Mathilda Råman

Ännu en bild på min fina vän Mathilda, hon är så söt! ♥

1:a advent


Idag har jag satt upp min julstjärna som jag har i mitt fönster. Riktigt julkänsla nu :)

Har ni satt upp någon julstjärna än?

jewelry workshop


Detta är vad jag och Maja har hållt på med idag! Gjort egna smycken! För er som inte vet så sålde jag mina egna smycken innan, och tjänade faktist en del. Men sedan slutade jag med det för jag hade helt enkelt inte tid till det. Men jag har sparat alla saker så jag kan börja igen när jag vill! På andra bilden ser ni armbandet jag gjorde, jag tycker det blev jättefint! :) Det är ganska pilligt att hålla på med smycken, men jätteroligt! Och speciellt roligt att ge bort till någon, t.ex. i julklapp till sin mormor/farmor! :)

saffransbullar med vanilj & lussekatter


Hej på er! Lördag idag, och jag har varit med Maja. Mamma & min syster bakade lite saffransbullar & lussekatter innan, jag smakade nästan nyss på dom. Riktigt gott var det! :) Tänk att det faktist är lite mindre än en månad till julafton nu, jag längtar som en galning! Men nu ska jag fortsätta redigera lite bilder, så kommer det ett inlägg lite senare igen. Vi hörs snart, kram.

wishlist this year


Satte ihop en liten bild på vad jag önskar mig i år. Nu hoppas man bara på det bästa, haha.

Men vad önskar ni er? Vore kul så många som möjligt svarade! :)

inspiration from h&m


Satte ihop ett litet collage av kläder som jag hittade på h&m's hemsida. Skulle vilja ha allt på bilden, men jag får nog drömma vidare ett tag!

kladdkakemuffins


När jag kom hem från skolan hade min syster bakat kladdkakemuffins, perfekt efter en jobbig dag i skolan. Supergoda var dom!

new haircolour


Hej på er!
Nu är jag frisk, förutom att jag hostar som en galning ibland. Jag har även tonat håret idag, brunt! Riktigt nöjd är jag! Gjorde det för ungefär ett år sedan sist, men lät sedan det bli min normala färg. Men som sagt, jag tycker det blev väldigt bra och jag är nöjd! Jag har ju varit sjuk sedan i fredags, men fick pencilin i måndagskväll. Redan på tisdagen kände jag mig bättre och pencilinet hjälpte verkligen. Jag har både hade 40 graders feber och lunginflammation. Men jag var då hos doktorn på måndags-eftermiddagen, och fick pencilin. Så jag tänkte faktist dra mig till skolan imorgon. Men nu ska jag nog plocka undan lite på mitt rum och sedan sova. Ni får ha det så bra så hörs vi imorgon! Förresten, idag är det 1 månad till julafton. Jag längar som en galning!
Godnatt ♥

40 graders feber

mobilblogg!
Hej på er. Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Jag mår absolut inte bra just nu, jag har haft 40 graders feber i två dagar nu. Det är därför jag inte bloggar något. Jag har bara legat i min säng och i soffan framför tv:n sedan i fredags. Usch, så sjukt jobbigt! Men om ungefär en timme ska jag iväg till doktorn. Men vi hörs igen när jag är lite friskare! Ni får ha det så bra, kram på er! <3

beautiful ♥ | 70 prenumenanter!


Mathildas underbart fina katter ♥

Förresten, såg för någon dag sedan att jag har 70 prenumenanter på bloglovin! Så sjukt glad! Följ mej HÄR

sjuk


Hej på er!
Hoppas ni mår bättre än vad jag gör! Jag var i skolan första lektionen men gick sedan hem, ont i luftrören+halsen+huvudet och feber på de. Hemst alltså! Har för mesta delen sovit idag, och kollat på tv. För en stund sedan försökte jag få i mej lite mat, lite blev det, men inte mycket. Jag hoppas iallafall jag är lite bättre imorgon! Det kanske kommer upp något mer inlägg senare, beror på om jag orkar. Annars hörs vi imorgon, ha en bra kväll allihopa! Kram ♥

thursday


Hej på er! Idag har jag jag inte gjort så mycket, först var det ju skolan. Sedan slutade jag vid 20 över 2, och åkte hem och kollade på tv. Efter det fick jag gjort lite plugg. Vi har både engelskaprov och kemiprov nästa vecka, så det blir mycket plugg nu. Efter att jag hade pluggat tog jag bara det lungt, och nu sitter jag här vid datorn. Men jag ska ta och sova nu, så jag orkar att gå upp imorgon! Vi hörs imorgon, godnatt!

Maja - höstporträtt #4


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Maja R

Ännu fler bilder på Maja, jag har typ hur många som helst kvar att visa er! Haha! :)

black n' white


Lite svartvita bilder, jag gillar verkligen det! Den första bilden är ju verkligen jätteseriös, haha. Men den bjuder jag och Maja på! Nu ska jag ta och sova, är verkligen jättetrött! Godnatt ♥

Bilder från Italien, del I


Flygplatsen i Köpenhamn, Danmark som vi flög ifrån :)


På flygplanet!


Framme på flygplatsen i Milano, och vi satt i evigheter och väntade på bussen! :)


Sedan kom den efterlängtade bussen som skulle köra oss i 2 timmar för att komma fram till skolan där alla våra kompisar skulle befinna sig! :)

Nu har jag tagit tag i att rensa bilderna från Italien, och visa er. Jag var ju där i September med skolan, på en utbytesresa med elever från Italien. En resa som jag aldrig kommer glömma! Vi var där i 10 dagar och bodde hos en värdfamilj, en av de häftigaste sakerna jag gjort i mitt liv! Skolan betalade allt (flyg,tåg,buss), men vi betalade såklart bara det vi ville shoppa/köpa. Så ni som får chansen att göra en sådan här resa, TA CHANSEN! Ni kommer inte ångra er! Min värdfamilj som jag bodde hos var jättesnälla, och tog hand om mig väl. Jag längtar som fasen tills italienarna kommer hit i maj till oss, det ska verkligen bli jättekul! Jag kommer lägga upp massa bilder från Italien, men jag ska försöka göra det så snabbt som möjligt. När jag har tid helt enkelt.

Men nu ska jag iväg och träna, så vi hörs imorgon antar jag. Kram på er!

vattendroppar


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Vattendroppar i solljuset är underbart fint! Tog dessa igår på morgonen, och jag är väldigt nöjd. Bokehn blir så himla fin! Uppdateringen under de senaste dagarna har inte varit på topp, men jag har inte hunnit/orkat. Jag har varit med kompisar, famlijen och kusiner i helgen, så har inte riktigt hunnit sitta vid datorn! Idag är det ju förresten farsdag, för er som missat det (vilket jag tror ingen har gjort!). Grattis pappa, älskar dej! Jag börjar skolan 9 imorgon, men ska nog ta och sova nu för jag är grymt trött! Så vi hörs imorgon, kram & godnatt!

new shoes


Mina nya skor som jag fick hem igår från Din Sko, jag älskar dom!
Nu ska jag hem till mina kusiner och sova där, vi hörs imorrn!

Maja - höstporträtt #3


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Maja R

Ännu lite fler bilder på Maja! Hoppas ni gillar dom :)

Mtv EMA + Ben & Jerry's


Sitter just nu och kollar på Mtv EMA live på datorn, och käkar B&J's. Perfekt avslut på höstlovet! Och Justin Bieber vann precis priset för "Best Male", gissa om jag lycklig eller?!? Ohja! Men nu ska jag ta och sova, det är ju tyvärr skola imorgon. Godnatt!

Halmstad by night


Lite häfitga bilder jag tog över Halmstad igårkväll uppe på Galgberget, så himla mysigt!

Maja - höstporträtt #2


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Maja R

grönt & solljus


2 bilder jag tog idag, som jag är riktigt nöjd med! Älskar ljuset & bokehn i bilderna! 2 helt klara favoriter bland mina naturfoton ♥

Maja - höstporträtt


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G + silvrig reflexskärm
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Maja R

Hejsan! Idag har jag varit med Maja, vi tog en runda upp på Galgberget och fotade lite! Blev en hel del bilder alltså! Så nu har jag massa att visa för er :) Men nu ska jag fortsätta att redigera bilder, vi hörs lite senare!

Mathilda Råman - portrait #3


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Mathilda Råman

Här är lite fler bilder på Mathilda, hoppas ni gillar dom! :) Nu ska jag ta och sova, godnatt ♥

björklöv


Hej på er! Fredag idag, och jag har inte gjort så jättemycket. Först vaknade jag vid halv 12 (sov hela 11 timmar inatt, supergöttt!), sedan kollade jag film med syster. Och efter det gick jag ut med mathilda lite och fotade, och drog sedan hem till henne. En ganska slapp dag alltså :). Jag sitter just nu och går igenom lite bilder från när jag och Mathilda fotade, haha, det finns ju en del bilder som hon inte var bredd på som ser väldigt roliga ut. Kanske lägger upp några senare, hehe. Ha en fortsatt bra kväll allihopa, kram!

Mathilda Råman - portrait #2


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Mathilda Råman

Ännu en bild på Mathilda, som jag blev väldigt nöjd med! :) Nu ska jag bara fixa i ordning mig, och sedan dra in till stan med Mathilda. Och ikväll ska jag på "halloween-fest" hos mina kompisar, får se om jag hinner uppdatera senare idag. Kram sålänge! ♥

Mathilda Råman - portrait


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Mathilda Råman

Lite bilder på Mathilda som vi fotade idag, ute i skogen! :) Blev många riktigt bra bilder faktist, så det kommer komma upp några. Men nu ska jag ut med kompisar, vi hörs imorgon! Kram på er! ♥