quotes


hope for the best, but prepare for the worst


saturday

jeans - gina tricot | linne/blus - bikbok | kofta - store | skor - skopunkten | plånbok - lindex
 
Hej på er, har inte bloggat på 100 år känns det som. Dåligt av mig jag vet. Har inte haft någon ork att göra det, och har typ gått runt o deppat i flera dagar för att jag insett att Justin Bieber konserten är över :( haha löjligt men sant.. Idag är det exakt en vecka sedan jag såg världens underbaraste människa, åh bästa dagen någonsin var det! Nu ska jag ut och träffa en kompis, vi hörs senare!

världens lyckligaste

 Sitter i bilen påväg hem från Köpenhamn & världens bästa konsert. Jag har inte varit så glad & lycklig på länge som jag varit ikväll, helt sjukt bra var det! Och Justin är världens finaste människa. Även fast vi hade platser längst bak, alltså längst bort från scenen framifrån, så var det helt fantastiskt. Kommer dö lycklig nu alltså. Filmade det mesta, så tänkte klippa ihop en video, som antagligen kommer bli ganska lång, fixar det imorgon om jag hinner! Åh är så sjukt glad att det inte går att beskriva!! 
Men vi hörs mer imorgon, godnatt.

the big day

Är så grymt jäkla taggad nu!! Har mitt fina linne på mig såklart ;) Nu ska vi åka och hämta mona & sedan åker vi ner mot malmö för lite shopping, sedan vidare till köpenhamn. Men vi hörs antingen ikväll efter konserten eller imorgon, kram! ♥

white

t-shirt h&m | tröja chelsea | byxor Zara | halsband gina tricot
+ converse & skinnjacka från Zara
 
Inte riktigt på humör idag, så känner egentligen inte för o blogga. Men slänger upp några enkla bilder på dagens outfit, som får blir bra. Imorgon kommer bli den bästa dagen i hela mitt liv. Ska äntligen få se min största idol med bästis i verkligheten, Justin Bieber. Jag är så jävla taggad just nu!! Vid lunch imorgon åker vi till Malmö & ska kolla runt lite på Emporia. Sedan vid 8 börjar konserten i Köpenhamn, ååh vad häftigt det ska bli ♥

run

Ställde klockan på 11 imorse, åt sedan frukost och drog ut o sprang en runda vid halv 1. Så jäkla skönt väder idag!! Sedan slingade jag håret på en kompis, blev faktiskt bra haha :) Efter det gjorde jag inte så mycket, tog det bara lungt och kände lättnaden av att inte behöva plugga nånting på en söndag. Riktigt skönt asså! Nu ligger jag i soffan och kollar på Mästarnas Mästare, vi hörs mer imorgon!


skulls

Igår när jag & bella var inne i stan, köpte jag dessa bootsen på Scorpion för 399:-. Riktigt snygga tycker jag! :)

todays

tröja (ny!) - vila | blus - chelsea | byxor - gina tricot | klocka - ur&penn | armband - thomas sabo

another love

En sång som spelas om & om igen i öronen, kan inget annat än att älska den! ♥
 

Victoria's Secret

Fick en försenad födelsedagspresent från några släktingar, blev jätteglad!! Det var 3 olika necessärer från VS, en ögonskugga från The Body Shop & en miniflaska med Justins parfym "Girlfriend".
Är verkligen jättenöjd, men nu ska jag sova, godnatt!

longboard

Denna dagen har varit den segaste och längsta dagen på länge känns det som, kändes som jag typ sov i skolan, haha. Har matteprov imorgon första lektionen, så har pluggat en del idag. Har inte så mycket mer att skriva idag, uppdaterar mer imorgon. Kram ♥

nytt

ny tröja från gina tricot, 299:-

fredag

Hej allihopa! Har spenderat mesta delen av dagen i stan med mina underbara vänner, & jag insåg idag att det bara är två dagar kvar av lovet :( Men som tur är så är det inte jättemycket i skolan nu, faktiskt bara 70 dagar kvar till sommarlovet nu! Nu ska jag sova, ska upp & kolla fotbollsmatch imon klockan 11. Vi hörs, godnatt :)

födelsedagspresenter

 
ny snowboard + bindningar, ny longboard, mysig filt med USA-mönster, vita jeans, pengar, militärjacka, presentkort, Thomas Sabo armband, galge man kan hänga t.ex. smycken på & en kokbok :)

Fick alltså detta igår på min födelsedag, & är jättenöjd! Längtar verkligen tills nästa vinter så jag kan prova den nya snowboarden! Men får nöjd mig sålänge med att åka lite longboard i den sköna solen, hehe :) Nu ska jag sova, godnatt!

slingor

Var hos frisören i tisdags & la i ljusa slingor & klippte av det slitna. Hade sån extremt ful utväxt så ville "dölja" den lite, och blev verkligen nöjd! Det är lite mer guldigare & inte lika ljust i verkligheten än hur det ser ut på bilden :)

femton

Idag fyller jag faktiskt 15!
Vet att jag inte bloggat på länge, hade en liten bloggpaus typ haha.
Men har iallafall haft världens bästa dag med dom underbaraste vännerna som finns, tack alla!! Imorgon ska jag försöka ta tag i bloggandet igen, och ska även fota mina presenter. Kram på er!