friday

äntligen fredag, så jäkla skönt o äntligen få helg. Denna veckan har varit riktigt seg, jobbigt i skolan och sjukt kallt ute. Och såklart skulle vi träna fotbolls utomhus igårkväll i den äckliga kylan, det var riktigt hemskt haha. Men efteråt så bastade vi i klubbstugan så det var mysigt! Imon blir det att kolla när bästis ska ha boxningsmatch och sedan ska jag kolla lite handboll, har inte så mycket bilder att lägga upp på bloggen just nu så får se om det blir någon bloggning imon. Godnatt ♥

frost

Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto & Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Har varit jättekallt i flera dagar nu, runt 10 minusgrader har det nog varit. Riktigt hemskt haha. Nu längtar jag verkligen efter sommaren! Som ni kanske ser har jag bytat header, kände för lite förändring :)
 

you only need the light when it's burning low

You don't always win, but every time you lose, you get better as long as you don't stop trying
 

♥ I realise now that when your heart breaks, you gotta fight like hell to make sure you're still alive. ♥

GHD purple plum

Fick ju som sagt pengar i julklapp, så beställde faktiskt hem en ny plattång! En GHD-plattång som jag velat ha så länge ;) Det som var dåligt med plattången var att det var ett engelsk "uttag" i sladden, så pappa fick köpa en adapter idag som jag måste ha varje gång, haha. Jaja, det funkar ju iaf :)

torsdag

lite mobilbilder från idag

Sov hos bästa bella inatt, la oss sent inatt efter att ha kollat på skräckfilm, Sinister. Usch säger jag bara. Vi somnade väl vid halv 5 inatt och vaknade sedan vid 1, och då gjorde vi supergod och mysig frukost! Sedan fotade vi lite och efter det kom victor en stund innan jag skulle hem.

Imorgon åker jag till Växjö för att spela fotbollscup med mitt underbara lag, är borta hela helgen och det ska bli så himla roligt! Men nu måste jag sova, ska hinna packa och sådant imorgon :) Godnatt! ♥

väska

Fick en fråga om vart min väska kom ifrån, som jag fick i julklapp. Den kommer från H&M, men vet faktiskt inte om den finns kvar fortfarande :)

Nu ska jag dra hem till några kompisar och sedan sova där, vi hörs, kram :)