green leafes


Hej på er! Idag har jag haft studiedag, riktigt skönt att ha en dag ledigt direkt efter helgen! Innan idag var jag inne i stan och åt lunch med pappa, kebab blev det. Riktigt gott! Sedan åkte jag hem och gick ut o fotade lite, och satt i någon timme vid havet. Solen var framme och havet slog in mot land, riktigt härligt helt enkelt. Nu har jag precis gjort mej klar, för vi ska iväg till mina kusiner om några minuter. Men imorgon blir det skola som vanligt, tråkigt. Jaja, nu måste jag sticka. Ha en bra kväll allihopa, kram!

american flag


Mina nya converse, som jag köpte i Italien. Jag är helt förälskad i dom! ♥

Hanna W - portrait



Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
Modell: Hanna Westman

Hejsan på er! Nu är jag tillbaka med bloggandet, och även tillbaka från Italien. Jag kom hem från Italien i onsdags vid femtiden, men under dessa dagarna som har gått efter att jag kom hem har jag helt enkelt inte orkat blogga. Resan i Italien var helt underbar, en av de roligaste resorna jag varit på faktist! Och jag har hur många bilder som helst att visa er! Det var ju en studieresa, så jag bodde ju hos en värdfamilj. Min italienska kompis kommer sedan till mej i maj 2012. Så det är verkligen något att längta till! Idag har jag varit med hanna, vi var ute en runda i skogen och fotade. Många fina bilder blev det! Men om vilken minut som helst blir jag hämtad, så måste packa ihop mina saker. Vi hörs nog senare ikväll. Puss på er!

bumble bee


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Lite fina motljus bilder på en humla. ♥

autumn


Kamerautrustning: Nikon D3000 - Nikkor AF-S 50mm f/1.8G
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)

Lite bilder jag tog förra veckan, det känns verkligen att hösten är här!

i bussen

Hejsan! Just nu sitter jag i bussen med musik i öronen. Vi är i Malmö just nu, så snart är vi framme i Köpenhamn! Flyget går 08.25, så det är ganska långt kvar. Men ni får ha det så bra, så hörs vi när jag kommer hem. Nu måste jag stänga av mitt internet, puss & hejdå! <3

tjejkväll


Min fina Hello Kitty godisskål som jag köpte idag! Om bara några minuter ska jag cykla iväg till min fina kompis Mathilda som ska ha tjejkväll, eftersom hon har fyllt år. Så jag ska bara packa ner mina sista saker och sedan sticka. Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon. Puss!

50mm f/1.8G


Åhhh! Mitt nya underbara objektiv som pappa hämtade på Ica åt mej idag! Är så sjuuuuukt glad just nu om man säger så! Objektivet beställde jag från Hegethorns, direktlänk till objektivet hittar du Här!

Fredag idag, och en ganska seg dag i skolan. Slutade vid kvart över 2, och gick sedan hem med Mathilda. Sedan spelade jag handbollsmatch, och sen kom jag hem och duschade och åt och lite sådant. Och nu sitter jag här och ska fixa lite tidsinställa inlägg till er! För på mådag åker jag till Italien i 9 dagar, med skolan. Vi ska göra ett sådant utbyte med en skola i Italien, som jag berättade för er för ett tag sedan! Men det kommer inte bli så mycket uppdatering, men jag ska göra några tidsinställa och någon gästblogg kommer det nog. Men nu ska jag ta och redigera lite bilder, så hörs vi kanske senare. Kram på er sålänge!

packat & klart


Nu har jag packat klart allt tills imorgon! För då sticker jag till Italien i 9 dagar! Vi ska dit med skolan, och jag ska bo i en familj. Det ska bli så fantastiskt roligt & häftigt! Men för att det inte ska vara helt dött här på bloggen har jag gjort några tidsinställda inlägg, och det kommer även komma lite gästbloggning! Men nu ska jag iväg och köpa godis med mamma, som jag kan ha på flyget imorgon! Ni får ha det så bra, så hörs vi igen om 10 dagar! Kram & puss till er, och ha det underbart medans jag är borta!

Och kom ihåg, kolla in här varje dag så är ni jättegulliga! För man vet aldrig när det kommer ett nytt inlägg... ;)

purple


en av mina favorit blombilder från förra sommaren, då jag precis hade köpt min kamera!

Hejsan!
Jag har precis suttit och tränat lite spanska glosor, som vi har till imorgon. Jag kan alla helt nu, hoppas bara dom håller sig i huvudet tills imorgon, hehe. I eftermiddags har jag fixat lite småsaker, pluggat, träffat kompisar istan (fick faktist med mej en ursnygg skjorta hem!) och varit och kollat fotboll. Men nu ska jag alldeles strax ta och sova, är sjukt trött! Så vi hörs väl imorgon, puss och godnatt till er!

ett paket


Ett paket som hade ramlat ner i min brevlåda idag! Men vad det är i paketet får ni veta lite senare idag ;)

green


Hejsan! Jag har precis gjort lite spanskaglosor som vi fick idag, och ska snart träna. Fotbollsträning blir det idag, på konstgräs. Det gillas inte jättemycket med konstgräs från min sida! Men aja, det bra bli roligt att träna igen efter en veckas uppehåll p.g.a. allt vatten! Efter träningen ska jag kaaaanske beställa lite nya kamerasaker, wiho! Men nu måste jag gå ner och byta om, så vi hörs antingen senare ikväll eller imorgon! Kram på er!

the white house


Kamerautrustning:
Nikon D3000 - Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di LD MACRO 1:2
Foto&Redigering: Mimi Aronsson (jag)
På bild: Vita huset i Washington, USA

Här får ni lite fler bilder från USA, och denna gången några från Washington! Söndag idag, sista dagen på veckan och alltid lika slö dag som vanligt. Men idag har jag spelat fotbollsmatch, vinst blev det. Kom hem vid halv 7, och satte mej här framför datorn. Jag kom nyss på att jag skulle gå ner och kolla på idol, men trög som jag är var det ju slut klockan 9. Haha! Jaja, jag är så sjukt trött så det blir nog faktist snart läggdags för min del. Och imorgon har jag lite sovmorgon, börjar klockan 9! Men ni får ha en fortsatt bra kväll allihopa, godnatt & kram!